nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Igralki na vajah brutalno iskreni druga do druge

29. 5. 2021; 07.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
lara in maja1

Lara Jankovič in Maja Blagovič o erotiki življenja foto: Mateja J. Potočnik

Vznemirljivo popotovanje Maje Blagovič in Lare Jankovič. Stopili sta v čevlje Coco Chanel ...

Izvrstni igralki in prijateljici Maja Blagovič in Lara Jankovič sta združili moči v novi predstavi Kdo je videl Coco Chanel? Predstava, v kateri prva upodablja modno ikono, druga pa njeno tajnico, govori predvsem o drugi, manj bleščeči plati življenja ženske, ki so jo vsi spoštovali. Govori predvsem o njeni notranjosti, občutkih in nenehnem boju, ko se je prebijala iz revnega stanu v svet bogatih in slavnih. Maja in Lara sta vlogi vzljubili ter na odrske deske prenesli vso svojo energijo in temperament.

Pedstava, o kateri sta zabav­ni Primorki Maja Blagovič in Lara Jankovič razmišljali že kar nekaj časa, pa je posebna tudi zato, ker pri njej sodelujejo same ženske. »V mojem predalu je bila mnoga leta želja nenapisanega dramskega dela o korespondenci med Coco Chanel in njeno tajnico, ki je bila več kot to. Zato, ko me je umetniški vodja Slovenskega stalne­ga gledališča TrstDanijel Malalanvprašal, kaj bi želela igrati, nisem dolgo razmišljala in sem mu pred­stavila predlog. Všeč mi je bilo, da je k sodelovanju povabil tudi Laro Jankovič, ki je bila odlična izbira. Pred mnogimi leti sva že sodelova­li skupaj, in čeprav sva si različni, naju skupaj vežejo neke podobnosti, ki se odražajo predvsem v najinih značajih.

Lara in Maja foto: revija zvezde

Obe brutalno iskreni druga do druge

Obe sva namreč zelo tem­peramenti. Na odru nama je uspelo vzpostaviti prav posebno energijo,« pojasni Maja. A kljub temu na vajah ni šlo vedno vse gladko. »Midve z Majo sva v prvi vrsti iskreni druga do druge, in to do te mere, da je videti na trenutke celo brutalno. Poveva si vse, pa čeprav včasih kakšne stvari druga o drugi ne bi želeli slišati. A kar je najpomembnejše, med nama ni nobenih zamer,« se oglasi še Lara. No, Maja se na svoj hudomušen način pošali, da se ji zdi Lara kot njena mama ali babica, ker tako skrbi za njo in jo ves čas opozarja. »Vem, da ima težave s hrbtenico, zato jo spomnim, da naj si nadene jopico, se topleje obleče in podobno. Sama vem, kako je hudo in kakšne so bolečine, ko imaš težave s hrbtenico,« pojasni Lara.

Lara in Maja

Lara in Maja foto: revija zvezde

prejšnji članek
Celine Dion srečnejša kot kadar koli
Svet slavnih
Celine Dion srečnejša kot kadar koli
naslednji članek
Odločila sta se za poroko iz praktičnih razlogov
Svet slavnih
Odločila sta se za poroko iz praktičnih razlogov