kolo, kolesar, tovornjak, splošna, simbolična Svet24.si

Groza na Glavarjevi cesti v Komendi

foto Monika Vranič 2 Svet24.si

FOTO: 25-letna Monika odšla peš od doma in ...

hitri test, keele, študenti Svet24.si

V študentsko leto s pogojem PCT

karl erjavec pl 5 Reporter.si

Erjavec za uničenje Desusa krivi poslance, ...

matej tonin oklepnik tank tw mors Necenzurirano

Od ZDA za 30 milijonov kupili oklepnike, ki so ...

uroš-bilban, ljubezen-po-domače Njena.si

Uroš iz Ljubezen po domače: Nisem tak, kot sem ...

sveca Ekipa24.si

Tragično: v grozljivi prometni nesreči je ...

Slovenska pevka se tega že močno veseli
| K.M.

Slovenska pevka se tega že močno veseli

Nina Donelli, Rok Maver

Mlada in uspešna pevka, Nina Donelli kljub temu, da ni nastopov ne izgublja kreativnosti. Ustvarja z enakim tempom kot prej in tokrat je za največji regionalni festival CMC moči združila z Giulianom. Skupaj sta posnela srce parajočo balado, ki bo zagotovo pustila glasbene sledi.

»Do sodelovanja oz. dueta z Giulianom je prišlo čisto spontano, idejo je dal Nenad Ninčević, avtor pesmi. Ko jo je napisal, je dobil vizijo, da bi to midva znala zelo dobro skupaj odpeti. Zanimivost tokratnega sodelovanja je, da sem se z Giulianom osebno spoznala šele na snemanju spota, zaradi situacije ni bilo možno da snemava skupaj v studiu ... To je zelo nenavadno, pa imam za s seboj že kar nekaj sodelovanj. Pri tokratnem besedilu, bi skoraj gotovo bilo lažje, da sva skupaj, saj je pesem je precej globoka, morda najbolj odrasla med mojimi. Gre se o tem, da ima ljubezen več dimenzij, kot samo med moškim in žensko. Zame je recimo na prvem mestu družina,« je snemanje dueta v času pandemije in tematiko pesmi povzela postavna Nina.

Foto: Rok Maver - Nina Donelli, Giuliano

Pesem je dobila tudi videoopodobitev, zaradi optimalnega prehajanja mej so spot za pesem katere tematika je neuresničena ljubezen, posneli kar na slovenski obali.

»Zelo dolgo že ustvarjam glasbo in ogromno se je že zgodilo. No tokrat smo pesem pripravili za CMC festival, za katerega nismo bili prepričani niti, da se bo izvedel. Duet smo posneli ločeno in ne v paru. Spot pa bi morali snemati v Splitu, ampak smo se morali prilagoditi, saj bi premik ekipe čez mejo za seboj povlekel veliko stroškov in prilagoditev, na katere nismo niti pomislili. Tako je bilo bolj enostavno, da Giuliano pride k nam.« je še dodala Nina in nam zaupala še česa se pravzaprav najbolj veseli: »Od vsega pri tej pesmi se iskreno veselim prvega nastopa v živo po zelo dolgem času. CMC festival se bo namreč letos odvil v Vodicah in tudi, če to ne bo kot je bilo včasih, bom prvič po zelo zelo dolgem času stala na odru in mojemu veselju ni konca.«