Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prvič v zgodovini: Naziv najbolj seksi ženske podelili temnopolti lepotici

10. 6. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
profimedia-0454287915

Pevka Teyana Taylor, Miami Beach, Florida foto: Profimedia

Odvil se je izbor za najbolj seksi žensko leta 2021, izmed stotih predstavnic je tokrat prvič v zgodovini zmago slavila temnopolta lepotica.

Najbolj seksi ženska je postala pevka, igralka, podjetnica in režiserka Teyana Taylor. Kot vsako leto, je izbor potekal pod okriljem revije Maxim, ki je izmed stotih kandidatk na naslovnici sveže številke prvič razglasila, da zmago slavi temnopolta ženska.

Za mamico petletne Iman Tayle in Rue Rose, ki je na svet privekala šele pred devetimi meseci, je bila podelitev naziva veliko presenečenje, saj se v svoji koži ne počuti nič kaj zapeljivo. Kot je pojasnila, zaradi natrpanega urnika nima časa biti urejena, zato se največkrat skriva za očali in širokimi majicami.

Soproga Imana Shumperta, zvezdnika lige NBA, je na dan snemanja za revijo Maxim prvič okusila drugo plat dojemanja lepote in sprejemanja same sebe. Potem ko je hčerkici odložila v varstvo, je namreč na snemanje pohitela neurejena, odeta v trenerko, vojaško jakno in kapo, ki je prekrivala pričesko, ki jo je želela na fotografiranju skriti z lasuljo. A na mestu snemanja se je odvil preobrat. Zvezdnica ni odvrgla širokih oblačil, se sveže naličila in si nadela lasuljo, fotograf je namreč želel, da ostane prav takšna, kot je prišla. Vztrajal je, da je to tista čista lepota, kaj je nastalo na snemanju, pa si lahko ogledate na spodnjih posnetkih, ki jih je Teyana objavila na družbenem omrežju.

Če vam fotografij ne prikaže, si jih lahko ogledate s klikom na: TUKAJ.

prejšnji članek
Na POP TV že snemajo 6. sezono šova Ljubezen po domače?
Resničnostni šovi
Na POP TV že snemajo 6. sezono šova Ljubezen po domače?
naslednji članek
Sanjski moški: Ana brez dlake na jeziku o veri in družini
Resničnostni šovi
Sanjski moški: Ana brez dlake na jeziku o veri in družini
#obraziavenija
obraziavenija