olivia in anna Svet24.si

Spregovorila mama hčera, ki ju je utopil ...

kraljica-elizabeta-ii Svet24.si

FOTO: Biden prekršil kraljevi protokol; izdal je,...

duhovnik zupnik pf Reporter.si

Skrivnosti duhovniških premestitev: nezakonski ...

mesečinka, pelagia-noctiluca Svet24.si

V Istri na kopalce preži nevarna meduza

stanovanja-notranjost-2__5c825baa7a948 Necenzurirano

Pahorjevemu kandidatu dišijo Anderličeva ...

hiša, krsta, coffin-house Odkrito.si

FOTO: Edini na svetu, ki živijo v KRSTI!

Goran in Claudia Njena.si

Sanjski Goran znova samski?

Podelitev MTV nagrad končno v živo
| STA / J.K.

Podelitev MTV nagrad končno v živo

MTV nagrada, Profimedia

Lani so bili organizatorji zaradi pandemije primorani prireditev izpeljati za zaprtimi vrati, letos bo podelitev znova potekala v živo.

Video in glasbene nagrade MTV bodo 12. septembra v živo potekale v dvorani Centra Barclays v newyorškem Brooklynu.

Podelitev glasbenih nagrad MTV bo potekala dan po 20. obletnici terorističnega napada na newyorška dvojčka, ki se je zgodil 11. septembra 2001. Pri MTV so naznanili, da sodelujejo z nevladno organizacijo 9/11 Day v smeri, da bi že teden pred podelitvijo skupaj organizirali spominske aktivnosti na ta tragični dogodek. Pri MTV so zapisali, da se želijo s tem pokloniti žrtvam napada, njihovim družinam ter vsem, ki so bili v njem poškodovani, pa tudi tistim, ki so bili pripravljeni nuditi pomoč med samim dogodkom.

Dpa je pisala, da so že pred letom MTV in newyorški guverner Andrew Cuomo napovedali, da bo podelitev nagrad v letu 2020 potekala v dvorani Centra Barclays, zaradi pandemije seveda ob omejenem številu gledalcev oziroma celo brez občinstva. Na koncu se je glasbena televizija odločila, da bo prireditev zaradi večje varnosti potekala na prostem, v kombinaciji s posnetimi materiali.

Kljub najavi, da bo podelitev letos vendarle potekala v živo in v dvorani, pa dpa poroča, da MTV zaenkrat še ni naznanil, ali bodo gostili glasbene dogodke v živo.