utopitev, roka Svet24.si

15-letnik med plavanjem izginil pod gladino, ...

mejni prehod, dragonja, turisti Svet24.si

Ljubljančanka zase in mladoletnega sina na meji ...

tonin-novak-ljudmila_bobo Reporter.si

V NSI panika zaradi padca v anketah, nekateri bi ...

ljubljana, epidemija, koronavirus, covid-19, zaščitne maske Svet24.si

Alojz Ihan s tesnobo pričakuje jesen. Kdaj se bo ...

20200923-01026932 Necenzurirano

Koliko milijonov za blato in koliko za Vizjakove ...

Clipboard02 Odkrito.si

MARJAN NOVINA: "Moj ni dolg, je pa majhen"

polkaholiki-sekirca-v-med Njena.si

Med prvimi si oglejte uspeh Polkaholikov!

Nataliji ob slovesu uspelo, da se ni čustveno sesula
| J.K.

Nataliji ob slovesu uspelo, da se ni čustveno sesula

Natalija Palačković, POP TV

'Če bi lahko, bi se dva metra v zemljo ugreznila,' je Natalija obudila spomin na komentarje sodnikov. Njihovo razočaranje nad rekonstrukcijo ričeta jo je namreč stalo bitke za glavno nagrado.

Približujemo se finalu letošnje sezone šova MasterChef, tekmovalci se tako odslej sodnikom dokazujejo le še z individualnimi krožniki. Pri premagovanju samega sebe se je v zadnji oddaji najslabše odrezala Natalija, ki se je rekonstrukcije ričeta lotila samozavestno in odločeno, da sodnikom pokaže, kako zelo je napredovala. Tekom priprave je prejela opomin glede kopiranja in namig, da morajo sedaj pokazati lastno znanje in ideje.

Foto: POP TV - Nataljin popravni izpit rekonstrukcije ričeta.

Rezultat njenega dela sodnikov ni navdušil ne po videzu, ne po okusu. Vsi trije so ji namenili komentarje, ob katerih je stežka zadrževala solze. »Takrat če bi lahko, bi se dva metra v zemljo ugreznila.«

Nataljino slovo

»Zelo težko je sprejeti poraz, ampak z vstopom v MasterChef so se meni vrata samo odprla. Grem naprej, k svojim ciljem, svojim željam. Prišla sem po znanje, po prepoznavnost in to sem tudi več kot dobila. Vse to ste mi dali na pladnju in jaz grem samo naprej,« je sodnikom ob slovesu dejala Natalija, ki je zadovoljna, da se ji je uspelo toliko zadržati in umiriti, da se pred njimi ni čustveno sesula.

Foto: POP TV - Natalija pred sodniki

Vsi so ponosni name

Ko se Natalija sprehodi po spominih na kulinarično pustolovščino, ocenjuje, da je v šovu zelo napredovala in obogatila svoje življenje. »Lahko sem samo ponosna nase. In sem ponosna in vem, da so ponosni tudi moji prijatelji, moja družina in v službi.«

Foto: Ana Gregorič - Natalija Palačković