Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Nataliji ob slovesu uspelo, da se ni čustveno sesula

11. 6. 2021; 07.00
Avtor: J.K.
natalija-palačković

Natalija Palačković foto: POP TV

'Če bi lahko, bi se dva metra v zemljo ugreznila,' je Natalija obudila spomin na komentarje sodnikov. Njihovo razočaranje nad rekonstrukcijo ričeta jo je namreč stalo bitke za glavno nagrado.

Približujemo se finalu letošnje sezone šova MasterChef, tekmovalci se tako odslej sodnikom dokazujejo le še z individualnimi krožniki. Pri premagovanju samega sebe se je v zadnji oddaji najslabše odrezala Natalija, ki se je rekonstrukcije ričeta lotila samozavestno in odločeno, da sodnikom pokaže, kako zelo je napredovala. Tekom priprave je prejela opomin glede kopiranja in namig, da morajo sedaj pokazati lastno znanje in ideje.

Nataljin popravni izpit rekonstrukcije ričeta. foto: POP TV

Rezultat njenega dela sodnikov ni navdušil ne po videzu, ne po okusu. Vsi trije so ji namenili komentarje, ob katerih je stežka zadrževala solze. »Takrat če bi lahko, bi se dva metra v zemljo ugreznila.«

Nataljino slovo

»Zelo težko je sprejeti poraz, ampak z vstopom v MasterChef so se meni vrata samo odprla. Grem naprej, k svojim ciljem, svojim željam. Prišla sem po znanje, po prepoznavnost in to sem tudi več kot dobila. Vse to ste mi dali na pladnju in jaz grem samo naprej,« je sodnikom ob slovesu dejala Natalija, ki je zadovoljna, da se ji je uspelo toliko zadržati in umiriti, da se pred njimi ni čustveno sesula.

Natalija pred sodniki foto: POP TV

Vsi so ponosni name

Ko se Natalija sprehodi po spominih na kulinarično pustolovščino, ocenjuje, da je v šovu zelo napredovala in obogatila svoje življenje. »Lahko sem samo ponosna nase. In sem ponosna in vem, da so ponosni tudi moji prijatelji, moja družina in v službi.«

Natalija Palačković foto: Ana Gregorič

prejšnji članek
Kako si je Ana nekoč služila kruh?
Resničnostni šovi
Kako si je Ana nekoč služila kruh?
naslednji članek
Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav
Horoskop
Horoskop: Brzdajte čustva, da si ne naredite težav