kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Croquembouche usoden za Kimi

11. 6. 2021; 10.25
Avtor: K.M.
Kimi Zupančič

Kimi Zupančič foto: Voyo

Tekmovalci so morali za vstop v finale pripraviti najbolj slavne in težke jedi MasterChef kuhinj. Kimi si je postavila visok izziv in se lotila eno izmed najtežjih jedi croquembouche, ki pa je bil za njo pretežak.

Jedi so bile skrite pod mystery boxi in označene po težavnosti. Tekmovalci so neprestano kuhali oziroma pripravljali jedi kar tri ure. Mystery boxe, skrivne škatle, so si izbirali sami, sodniki pa so se odločali, ali so zvezdice glede na težavnost lahko osvojili, ali so morali je popravljati, ali je bil poskus popolnoma zgrešen. 

Le slavni in težak croquembouche je bil viden vsem na očeh in vreden tudi največ točk. Kimi, ki je odlična slaščičarka, si ga je zato prostovoljno izbrala za izziv, ki pa ji na koncu žal ni uspel in se je morala tik pred koncem posloviti od letošnje MasterChef kuhinje.

Croquembouche foto: Voyo

"Sploh nisem bila razočarana, ker vem, da sem dala vse od sebe. Jaz sem borbala in pokazala več kot oni vsi trije skupaj. In to je tisto osebno zadovoljstvo. Zelo sem hvaležna za vse kritike in pohvale, to mi bo zelo prav prišlo za naprej," je po izpadu povedala Kimi.  

Zadnji tekmovalci Žiga, Maša in Bruno so tako vsi mlajši od trideset let. Bruno in Maša sta celo enaindvajsetletnika. Kdo od njih pa bo postal letošnji MasterChef

prejšnji članek
Horoskop: Čas je, da se izvijete iz melanholije!
Horoskop
Horoskop: Čas je, da se izvijete iz melanholije!
naslednji članek
Številni znani obrazi spet uživali na gledališki premieri
Kultura
Številni znani obrazi spet uživali na gledališki premieri