Tara R Svet24.si

Primer male Tare, ki so jo po enem letu našli na ...

pct-pogoj, preverjanje, koronavirus Svet24.si

Ogorčenje: v državni zbor vpadli inšpektorji in...

Mitja Okorn Svet24.si

Avtor dokumentarca o covidnih bolnikih "v šoku"

igor zorcic bobo1 Reporter.si

Igor Zorčič bo ustanovil stranko do konca leta, ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Lepo je biti minister Dikaučič #kolumna

sonja-plešnar Njena.si

'Vem, zakaj me ljudje obtožujejo, da sem ...

cepivo profi Ekipa24.si

Panika v Angliji, številke so ZASKRBLJUJOČE! ...

MasterChef: Croquembouche usoden za Kimi
| K.M.

MasterChef: Croquembouche usoden za Kimi

Kimi Zupančič, Voyo

Tekmovalci so morali za vstop v finale pripraviti najbolj slavne in težke jedi MasterChef kuhinj. Kimi si je postavila visok izziv in se lotila eno izmed najtežjih jedi croquembouche, ki pa je bil za njo pretežak.

Jedi so bile skrite pod mystery boxi in označene po težavnosti. Tekmovalci so neprestano kuhali oziroma pripravljali jedi kar tri ure. Mystery boxe, skrivne škatle, so si izbirali sami, sodniki pa so se odločali, ali so zvezdice glede na težavnost lahko osvojili, ali so morali je popravljati, ali je bil poskus popolnoma zgrešen. 

Le slavni in težak croquembouche je bil viden vsem na očeh in vreden tudi največ točk. Kimi, ki je odlična slaščičarka, si ga je zato prostovoljno izbrala za izziv, ki pa ji na koncu žal ni uspel in se je morala tik pred koncem posloviti od letošnje MasterChef kuhinje.

Foto: Voyo - Croquembouche

"Sploh nisem bila razočarana, ker vem, da sem dala vse od sebe. Jaz sem borbala in pokazala več kot oni vsi trije skupaj. In to je tisto osebno zadovoljstvo. Zelo sem hvaležna za vse kritike in pohvale, to mi bo zelo prav prišlo za naprej," je po izpadu povedala Kimi.  

Zadnji tekmovalci Žiga, Maša in Bruno so tako vsi mlajši od trideset let. Bruno in Maša sta celo enaindvajsetletnika. Kdo od njih pa bo postal letošnji MasterChef