Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Matt LeBlanc z očetom na bojni nogi

12. 6. 2021; 06.00
Avtor: Revija Zvezde Lady
Matt

Matt LeBlanc foto: Zvezde Lady

Matt LeBlanc je z očetom prekinil odnose in z njim ni spregovoril že devet let. Ozadje zgodbe je precej drugačno, kot ga želi prikazati 78-letni oče.

Zvezdnik serije Prijatelji Matt LeBlanc ima s svojim očetom zelo slabe odnose. Paul LeBlanc, 79-letni vojni veteran, je medijem razkril, da se je moral pred devetimi leti izseliti iz svojega doma, potem ko se je sprl s sinom.

»Brez kakršnega koli stika živiva že devet let in še vedno je težko verjeti, da je prišlo do tega. Povsem me je odrezal in odslovil iz hiše zaradi bedastega prepira okrog denarja in motornega kolesa. Sina je denar povsem spremenil, pa tudi sicer je nagle jeze. Eno minuto je prijazen, v drugi pa bi te zadavil,« je dejal Paul, ki zadnja leta živi predvsem od svojih prihrankov. Igralec sam ni javno komentiral očetovih navedb, je pa njegova tiskovna predstavnica dejala, da ima njihova družinska zgodba precej širšo sliko: »Mattov oče je njega in njegovo mamo zapustil, ko je bil Matt še dojenček. Morda bo to pomagalo lažje razumeti vse skupaj.«

Šele ko je bil Matt star osem let, naj bi se Paul spet pojavil v njegovem življenju in z njim občasno preživljal konce tedna. Ko je zaslovel s serijo, je očetu pomagal pri nakupu hiše in mu občasno pošiljal »žepnino«. Zanimivo pa je tudi, da je Paul intervju dal ravno v času, ko je Matt spet v ospredju zaradi vnovične združitveigralske zasedbe Prijateljev.

Matt LeBlanc

Matt LeBlanc foto: Profimedia

prejšnji članek
Karin Komljanec najde čas za vse, najraje pa je z družino
Svet slavnih
Karin Komljanec najde čas za vse, najraje pa je z družino
naslednji članek
Tjaša Fajdiga je spoznala Eltona Johna
Resničnostni šovi
Tjaša Fajdiga je spoznala Eltona Johna