prazna denarnica, Svet24.si

Inflacija je zagotovo tukaj; cene bodo rasle vsaj ...

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

amaro erbus 1 Svet24.si

Skupaj sta odraščala, prijateljstvo pa kronala z...

pozar simic pl Reporter.si

Ali bo šef Fursa Ivan Simič pregledal sumljive ...

marjan dikaucic bobo2 Necenzurirano

Minister bi gradil hišo, a ne bi plačal ...

olivia-colman Odkrito.si

S solznimi očmi je igralka razkrila žalostno ...

ronaldo Ekipa24.si

PREVARALA RONALDA! Sodišče jo je poslalo v ZAPOR!

V tragediji umrla ameriška filmska zvezdnica
| R.T.

V tragediji umrla ameriška filmska zvezdnica

Lisa Banes, Profimedia

V New Yoku je v tragični prometni nesreči življenje izgubila igralka Lisa Banes, ki se je med drugim proslavila z vlogo v filmu Ni je več. Stara je bila 65 let.

V Liso Banes, 65-letno filmsko in gledališko igralko, je na začetku tega meseca na eni od newyorških ulic trčil voznik električnega skiroja. Banesova se je peš odpravila na srečanje s svojo soprogo Kathryn Kranhol, a je zaradi nesreče pristala v newyorški bolnišnici Mount Sinai Morningside. V trčenju je utrpela hude možganske poškodbe. Njeni predstavniki so zdaj javnosti sporočili tragično vest, da je igralka včeraj v bolnišnici umrla. »Lisina tragična in brezsmiselna smrt nas je povsem strla. Bila je ženska velikega duha, prijazna, radodarna in predana svojemu delu, bodisi na odru bodisi pred kamero, še bolj pa je bila predana svoji soprogi, družini in prijateljem. Počaščeni smo, da je bila del naših življenj,« so zapisali.

Voznik električnega skiroja, ki je povzročil tragedijo, je s kraja pobegnil in ga newyorška policija še vedno išče.

Banesova je ob boku zvezdnikov Bena Afflecka in Rosamund Pike zaigrala v slavnem trilerju iz leta 2014 Ni je več. Na filmskih platnih je zaslovela še z vlogo v filmu Koktejl, v katerem se je proslavil takrat še ne 30-letni Tom Cruise. Zaigrala je tudi v nekaterih znanih televizijskih serijah, kot sta Nashville in Mojstri seksa.