vojaški škornji, slovenska vojska, Svet24.si

Vedno več sindikatov napoveduje ustavno presojo ...

Gabby Petito, Brian Laundrie Svet24.si

Ni je več: kje je 22-letnica, ki je z zaročencem...

vojko1 Svet24.si

Vojko ni takšna baraba kakor Maks

miran mihelic-facebook2 Reporter.si

Nepotizem in klientelizem v državni agenciji: od ...

božo-dimnik Necenzurirano

Vsa naključja Boža Dimnika #komentar

POČUTIM SE LEPO_Amy Schumer Njena.si

Amy Schumer odstranili maternico in slepič

rozman Ekipa24.si

SIMON, KAJ?!? Noro, kaj je STORIL Rožman: VEDNO ...

To so novi tekmovalci šova Ljubezen po domače!
| J.K.

To so novi tekmovalci šova Ljubezen po domače!

Tekmovalci Ljubezen po domače, POP TV

Prihodnji teden bodo na POP TV predvajali predstavitveno oddajo 6. sezone šova Ljubezen po domače, tekom katere boste lahko spoznali nove tekmovalce. Pa kar preverimo, kdo so junaki, ki bodo čez poletje čakali na ljubezenska pisma ...

Pa jih imamo, osem junakov nove sezone šova Ljubezen po domače! Upanju v ljubezen pred kamero se bo namreč predalo šest kmetov in dve kmetici, ki si želijo s pomočjo televizijske ekipe najti svojo boljšo polovico. V spodnjih kratkih predstavitvah lahko za pokušino preverite, kdo so pogumni junaki podeželja ...

Nada Zajc

Nada prihaja iz Domžal in je po poklicu prodajalka.Stara je 68 let. Išče resnega, poštenega partnerja, ki v teh letih ve, kaj si želi. Ni mu treba skrivati svoje zgodovine. Kar smo preživeli, je mimo. Hoče lepo jesen življenja z nekom, ki bi bil pošten in dober. Zjutraj telovadi, v prostem času se ukvarja z ročnimi deli, rada hodi in nabira borovnice.

Foto: POP TV - Nada Zajc

Mija Rovtar, Kočevje

Mija živi z mamo v 120 let stari hiši, ki je obdana z ogromnim vrtom. V oddajo se je prijavila, ker išče nova poznanstva. Če se bo zanetila kakšna iskrica, je ne bo pogasila. Želi si kavalirja, prijaznega možakarja vesele narave za romantične sprehode in dolge pogovore. Je preprosta ženska, ki se v prostem času ukvarja s športom, rada kuha in peče. Stara je 53 let.

Foto: POP TV - Mija Rovtar

Damjan Kotnik, Prevalje

Damjan je zidar in gozdar s Prevalj. Star je 38 let. Vikende najraje preživlja s hčerko v toplicah ali na morju. Dvakrat na teden igra odbojko, pozimi se z motornimi sanmi rad odpravi v gore. Je zelo čustven moški, ki si vse vzame k srcu. Išče ljubezen, saj vse ostalo že ima.

Foto: POP TV - Damjan Kotnik

Vojko Valenčak, Buče

Vojko je bil receptor v hotelu, sedaj pa je opravil tečaj za pomočnika v vrtcu. Zelo rad igra kitaro, se sprehaja, hodi v hribe. Obožuje mir, saj si tako napolni baterije, ki jih sproti troši. Rad restavrira stare kmečke predmete. Obožuje impresioniste, na poročno potovanje bi šel v Provanso, Šampanjo ali Toskano in si ogledal kraje, kjer so živeli njegovi priljubljeni slikarji. Star je 41 let.

Foto: POP TV - Vojko Valenčak

Jure Novak, Čemšenik

Jureta je v oddajo prijavil prijatelj, še danes ne ve, kateri. Če ne bi bil kmet, bi vozil rešilca. Enkrat bi rad pilotiral letalo. Star je 23 let. Rad ima adrenalin in pravi, da se živi samo enkrat. V prostem času se z motorjem odpravi na kratke ali daljše izlete po Sloveniji. Živi z dedkom, za katerega tudi skrbi.

Foto: POP TV - Jure Novak

Matej Štrajhar, Tabor

Tudi Matej bi rad bil pilot, trenutno razmišlja o izpitu za motornega zmaja. Rad kolesari, se druži s prijatelji. Je veseljak, ki potrebuje močno dekle, da ga umiri. Želi si vsaj tri otroke. Po poklicu je elektrotehnik, star je 28 let. Na poročno potovanje bi šel na kakšno filmsko destinacijo, najraje katero iz filmov o Jamesu Bondu. 

Foto: POP TV - Matej Štrajhar

Boštjan Kulovic, Novo mesto

Boštjan je star 31 let in živi na veliki kmetiji. V oddajo se je že dolgo želel prijaviti, zdaj pa je končno zbral pogum, saj si želi spoznati ljubezen svojega življenja. Rad se kam odpravi z motorjem ali avtom. Raziskuje Slovenijo, še posebej njene gradove. V prostem času se ukvarja z ribolovom in upa, da bo kmalu ujel tudi ribo na dveh nogah.

Foto: POP TV - Boštjan Kulovic

Drago Kosmač, Renče

Drago je star 69 let in je upokojen. Ima 70 oljk in prideluje olivno olje. Sam si pere, lika in kuha, še posebej je ponosen na svojo paradižnikovo mezgo, ki jo skuha iz domačega paradižnika. Kuhati se je naučil od svoje mame, ki je bila kuharica. Najraje bi živel na Kanarskih otokih, kjer je zmeraj prijetna klima, na poročno potovanje pa bi odpotoval v Egipt.

Foto: POP TV - Drago Kosmač