Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Vasilij Žbogar. razkril nasvet za zdrav življenjski slog

16. 6. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
Vasilij Zbogar

Vasilij Žbogar foto: Promocijski material

Nekdanji slovenski športnik in nosilec treh olimpijskih medalj ima za vse nasvet, kako v svoje življenje preprosto vnesti več zdravja.

»Moj nasvet za zdrav in kvaliteten življenjski slog je vsakodnevna zmerna vadba, in sicer karkoli: tek, kolo, joga, telovadnica ali kaj drugega, in prehrana, razdeljena na 6 obrokov,« svetuje Vasilij Žbogar. Ta se je skupaj z najhitrejšo Slovenko Majo Mihalinec in sinonimom slovenskega boksa Dejanom Zavecem tudi letos pridružil globalni kampanji V formi z Rio Mare, v sklopu katere bodo širili svoje nasvete za zdrav življenjski slog, uravnoteženo prehrano in vzdrževanje redne fizične aktivnosti.

Lanskoletno sodelovanje s športnimi ambasadorji je letos prešlo na novo raven, saj bodo lahko vsi športni navdušenci opravljali športne izzive prek posebnega chatbota, ki poleg zabavnih aktivnosti in nasvetov za zdravo življenje navdušuje tudi z nagradnimi igrami in presenečenji. Športni ambasadorji bodo tako na zabaven in praktičen način usmerjali vse sodelujoče do zdravega življenjskega sloga, ki temelji na redni fizični aktivnosti ter zdravi in uravnoteženi prehrani.

prejšnji članek
Horoskop: Nova vrata se vam bodo odpirala hitreje
Horoskop
Horoskop: Nova vrata se vam bodo odpirala hitreje
naslednji članek
Nova prelomnica za Leo Mederal
Svet slavnih
Nova prelomnica za Leo Mederal