Urban Purgar Svet24.si

Purgar zaradi nasilništva v zapor

dominik branimir bilobrk Svet24.si

Je pogrešani 24-letnik poskušal preplavati ...

cepljenje Svet24.si

Obvezno cepljenje da ali ne? Trije pravniki ...

brecelj hojs pl Reporter.si

Podel napad SDS na Erika Breclja: kirurg, ki ...

ivan kenda-pl Necenzurirano

Dopoldne je šef občinske uprave, popoldne dela ...

uroš Njena.si

Mihaelo šokiral Uroš iz Metelkove

zahovic mm Ekipa24.si

ZLATKO ZAHOVIĆ o razmerah v LJUDSKEM VRTU: Da, z ...

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša
| J.K.

Lara Goršek Kos po šovu opazno vitkejša

Lara Goršek Kos, POP TV

Tisti, ki so v zadnjih tednih srečali Laro Goršek Kos, so hitro komentirali, kako drugače je videti na malih ekranih. A razlog se v resnici ne skriva v tem, da kamera doda nekaj kilogramov. Lara je namreč v zadnjem obdobju resnično shujšala in to ne na lastno željo.

Nekdanja tekmovalka sanjskega moškega Lara Goršek Kos je bila sicer že v oddaji vitke postave, zdaj pa je tako zelo drobna, da tega kar ni moč spregledati. Kot nam je zaupala, je bila za slovo kilogramov kriva bolezen.

»Huh, ja, angina me je zdelala ... Po res dolgem času sem zbolela in no, še nikoli nisem imela tako hude angine. Štiri dni sem celo slino komaj požirala, ker enostavno ni šlo. Mandlji so bili tako veliki, kot žogice za golf in jasno, vse to je vplivalo tudi na to, da se mi je znižala teža. Že tako me nič ni skupaj, potem sem pa še debele tri kile izgubila. Ampak moram reči, da zaradi tega nisem prav nič zadovoljna. V prsi in rit sem shujšala, ampak je pa res, da tudi celulita in trebuščka nimam,« se smeji Lara in dodaja, da je v življenju pač tako, da ne moremo imeti vsega, kar bi si želeli. »Vsaj po naravni poti ne.«