luka doncic anamaria goltes Svet24.si

FOTO: Anamaria objavila fotografijo in Luki ...

hrvaška policija, splošna Svet24.si

Grozljiv umor na Krku: Mož zadavil ženo in ...

Primož Roglič Svet24.si

Roglič v boj za medalje v kronometru: "Bo poseben...

violeta bulc-pl005 Reporter.si

Vrnitev nekdanje evropske komisarke: Violeta Bulc ...

20210603-01063348 Necenzurirano

Pred vrati četrti val, Poklukar pa ne da denarja ...

baterije, hrenovka Odkrito.si

PAZLJIVO! To se zgodi, če otrok pogoltne ...

Jorg Zupan 4 Njena.si

Izbranka Lada Bizovičarja delila prve hčerkine ...

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta
| J.K.

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta

Gregor z mamo in očimom Francijem., Osebni arhiv

Čeprav je videti, da zelo pazi na svoje vedenje in da preudarno izbira besede, Gregor v šovu preseneča tudi z izjavami, s katerimi razkriva težke rane iz zasebnega življenja.

Potem ko je Nina Radi na skupinskem zmenku osvojila čas na samem z Gregorjem, je skupne trenutke izkoristila za zanimivi igrico, tekom katere sta drug drugemu zastavljala vprašanja. Ko ga je povprašala, za kaj bi se odločil, če bi lahko spremenil eno stvar ali situacijo iz svoje preteklosti, je sanjski moški njo in gledalce pošteno presenetil z izjavo.

Foto: POP TV - Gregor Čeglaj

»Jaz imam en odgovor, a ne vem, ali bi to rekel ali ne bi to rekel,« je tehtal svojo odločitev Gregor, nato pa pred kamero pogumno priznal, da bi zamenjal svojega očeta, čeprav je po eni strani zelo hvaležen za vse kar je prestal.

»Vem, da se sliši zelo grobo. Ampak meni, mojemu bratu in moji mamici, je res zagrenil življenje in to bolečino, ki smo jo doživeli, ne bi rad nikoli več občutil,« je v izjavi strnil misli Gregor, ki je neizmerno srečen, da je drugi del njihovih življenj obogatil in polepšal očim Franci. Slednji ga je s svojo dobrosrčnostjo tako prevzel, da ga je zelo hitro vzel za svojega očeta.