stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj bomo poleti gledali na POP TV?

25. 6. 2021; 10.00
Avtor: J.K.
ženska kopalke

Pa poglejmo, kaj je na sporedu .... foto: Pexels

Od domačih serij do Gorskega zdravnika, ljubezen je rdeča nit letošnjega poletja ...

Vse do 4. julija, ko sledi zaključek Sanjskega moškega, bo največja ljubezenska zgodba ostala ovita v tančico skrivnosti. Odločitev Gregorja Čeglaja ne bo enostavna in zadnjo vrtnico lahko prejme le eno dekle.

Pred nami je nova sezona hrvaškega šova Ljubezen na vasi, v katerem bodo kandidati iskali ljubezen svojega življenja. Marijana nam bo predstavila deset podeželskih fantov, ki bodo odprli svoja srca in domove v upanju, da bodo vanj privabili dekleta, med katerimi bodo morda srečali tisto pravo.

2. 7. se izteče aktualna sezona Dobrega zdravnika, njegov stetoskop pa bo prevzel priljubljeni Martin Gruber, Gorski zdravnik! V idilično vas med gorami in v njegovo ordinacijo bomo vstopali vsak ponedeljek ob 20.00 na POP TV!

Tudi 14. sezona bo polna napetih peripetij in zapletenih medicinskih primerov. Martin končno uživa s svojo Anne, s katero rad preživlja prosti čas, ko nima opravkov s pacienti. V prvi epizodi se med romantičnim izletom v gore fotograf Tim Hauser nenadoma zgrudi in prestraši svojo spremljevalko Katjo. Martin ga odpelje v svojo ordinacijo, da bi postavil natančno diagnozo. Tim niti ne sluti, da ga čakata kar dve slabi novici.

A mi nimamo slabih novic in vam z veseljem sporočamo, da že 6. 7. na POP TV ob 21.00 prihaja tretja sezona priljubljene turške nadaljevanke Vedno tvoja!

Poletne premiere na POP TV, ki ne razočarajo

Sobote bodo v juliju na POP TV rezervirane za filmske premiere, ob katerih bodo hladno zavetje in senco iskali prav vsi družinski člani.

  1. (Everything, Everything), romantični film za najmlajše nežne duše
  2. Poročna priča d.o.o. (Wedding Ringer), komedija, kjer gre skoraj vse narobe
  3. Šele začetek (Just Getting Started), komični akcijski film z vrhunsko igralsko zasedbo, v  zgodbo nas popeljejo Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo in ostali
  4. Spider-Man: Vrnitev domov (Spider-Man: Homecoming), večni pajek mož, ki nas vselej popelje v svet domišljije
  5. Dekliška noč (Rough Night), črna komedija o dekliški zabavi, ki prinese številna presenečenja ob vrhunski igralski zasedbi Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Paul Downs, Ty Burrell in Demi Moore

 VOYO z vami na plažo

Poletje je čas, ko smo z mislimi že v gorah, hribih ali na plaži. VOYO v žepu na katerikoli napravi pa omogoča, da uporabniki svojih priljubljenih vsebin nikjer ne zamudijo. V 27 članicah Evropske unije lahko spremljajo priljubljene VOYO originale, med katerimi sveže meso predstavlja Ja, Chef!, še zmeraj vročo Têlenovelo, izbor romantičnih serij, žanrskih filmskov, dokumentarcev, resničnostnih šovov, med katerimi trenutno kraljuje Princ na belem konju (Finding Prince Charming), ne manjka ekskluzivnih športnih dogodkov MotoGP prenosov in prenosov Svetovnega prvenstva Superbike. Najmlajši junaki lahko izbirajo med številnimi naslovi sinhroniziranih risank, ki jih bodo kratkočasile v dolgih počitniških dneh.

VOYO naročniki imajo največjo prednost – spremljati priljubljene vsebine tudi, ko so brez internetne povezave. Svoje priljubljene vsebine si lahko prenesejo znotraj aplikacije in si jih tako ogledajo kjerkoli in kadarkoli.

Pester izbor za vse družinske člane na KINO, BRIO in OTO

Julija bo KINO bogatejši za akcijske, pustolovske in predvsem raznolike naslove za vse gledalske okuse. Filmske navdušence čaka še premiera uspešnice Pokliči me po svojem imenu (Call me by Your Name), romantični dramski film je posnet po knjižni uspešnici, postavljen pa je v središče slikovite Italije.

BRIO bo postregel z novimi premierami, uspešnica Smrt v raju (Death in Paradise) se nadaljuje z novimi, svežimi sezonami. V četrti sezoni serije, ki bo na sporedu v začetku julija, 7. 7. nastopi tudi Katarina Čas v vlogi žrtvine ljubimke. Novost na BRIO so filmi za predstavnice nežnejšega spola in druge družinske člane, ki bodo na sporedu ob koncu tedna, začenši 3. julija, ob 21.00 s simpatičnim, družinskim filmom Marley in jaz (Marley and me), v nadaljevanju ga bodo spremljali še tudi priljubljeni filmi, Kako se znebiti fanta v 10 dneh (How to Lose a Guy in 10 Days), s priljubljeno Kate Hudson v glavni vlogi, sledijo Gola zabava (No Strings Attached), Modra laguna (The Blue Lagoon) in še mnogi drugi.  Na OTO julija prihaja nova risanka Mini mojstri (Fixies), v kateri Toma, zvedavega fantiča, zanima vse. Obenem pa ima tudi veliko skrivnost, saj samo on ve, da v njegovem stanovanju poleg njegove živi tudi zelo posebna družina. To so zelo majhna, ljudem podobna bitjeca. Risanka se pridružuje družini risank za vse od najmlajših do tistih starejših punc in fantov. Med njimi so Divja brata Kratt (Wild Kratt), Zak nevihta (Zak Storm) in Maggie & Bianca: Modni frendici (Maggie & Bianca: Fashion Friends).

Poletje bo tako vroče, ljubezensko, polno filmskih vsebin, novih serij in izbora za vse okuse. Preživite ga v družbi, ki bo poskrbela za vsedružinsko doživetje.

prejšnji članek
Horoskop: Čas je, da požanjete sadove vloženega truda
Horoskop
Horoskop: Čas je, da požanjete sadove vloženega truda
naslednji članek
Disney vlogo Snegulčice namenil kolumbijski pevki
Svet slavnih
Disney vlogo Snegulčice namenil kolumbijski pevki