Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Challe Salle je to naredil že 30tič

1. 7. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
challe-salle

Challe Salle foto: Domen Jančič

Eden najpopularnejših glasbenikov pri nas je prejšnji teden predstavil nov poletni hit z naslovom Brez skrbi. Pred kratkim je praznoval svoj 30. rojstni dan, okroglo obletnico pa je kronal tudi z novim videospotom, ki je njegov 30. v desetih letih glasbene kariere.

»Preteklo leto je bilo za nas glasbenike katastrofalno, saj ni bilo koncertov s katerimi se preživljamo, tako da se je vsak moral znajti po svoje. Rešilo me je to, da sodelujem z različnimi podjetji in blagovnimi znamkami, ki me tudi podpirajo pri ustvarjanju. Ker sem imel kar naenkrat veliko časa, sem se zaprl v svoj glasbeni studio in vključil kreativo in pozitivo. Nastalo je veliko novih pesmi v različnih stilih, ki sem jih združil v album, ki ga planiram izdati naslednje leto. Izbral sem nekaj singlov, ki jih bom izdal do konca letošnjega leta, prvi med njimi pa je poletni hit Brez skrbi. Zdi se mi da lepo paše v to obdobje, ko se končuje epidemija in začenja poletje. Mislim, da sedaj vsi potrebujemo čim več dni brez skrbi, ki bodo polni pozitivne energije. In ta pesem je takšna, da lahko vsakega dvigne in spravi v dobro voljo,« nam je o novem projektu zaupal priljubljeni Challe Salle

Challe Salle foto: Domen Jančič

Pod glasbeno produkcijo se je zopet podpisal priznani producent Željko Mladenović, ki veliko ustvarja tudi za balkanski trg. Bil je prvi Challetov producent, sedaj pa sodelujeta že 11. leto in napovedujeta nov album mešanih stilov in modernega zvoka, ki bo za našo sceno nekaj čisto drugačnega. Za video produkcijo je poskrbel znani domači režiser Perica Rai, ki je posnel tudi prvi Challetov videospot v karieri - za pesem Nočm it domov. Tokrat sta ustvarila že 10. skupni videospot in očitno vesta kakšen je pravi recept za uspeh. Snemanje je potekalo dva dni na domači obali in sicer v Kopru, Portorožu, Izoli in v razkošni Villi Xaxat pri Črnem kalu.

prejšnji članek
Horoskop: Premislite preden kritizirate
Horoskop
Horoskop: Premislite preden kritizirate
naslednji članek
Princa William in Harry z nasmeškom skupaj v javnosti
Svet slavnih
Princa William in Harry z nasmeškom skupaj v javnosti