Bruno Šulman, zmagovalec kuharskega šova foto: zj
Bruno Šulman se je za študij psihologije odločil zato, ker ga je od nekdaj zanimalo, kako se ljudje odzivajo v danih situacijah. Kaj pa zdrava prehrana, ga je morda slednja pričela zanimati kot športnika? »O tem nisem nikoli tako razmišljal, saj me bolj kot nutricionistika zanima vrhunska kulinarika, zato z veseljem ob posebnih priložnostih preizkusim kakšno dobro restavracijo. Pri enajstih letih me je nekako začela zanimati kuharija in izmišljal sem si svoje recepte, ki so mi včasih uspeli, večkrat pa tudi ne. Mama mi je pri tem pustila proste roke. Pri nas doma nihče ne kuha, jaz pa sem začel s sladicami. Po prijavi v MasterChef Slovenija sem vzljubil tudi slane jedi in se jim začel bolj posvečati, tako da so te zdaj morda celo malo zasenčile sladice,«je Bruno pojasnil v klepetu za revijo Lady.
A če morda mislite, da zmagovalec šova odkar je postal vešč kurharije, vsak dan suče kuhalnico, naj vam razkrijemo, da slednje ne drži. »To preprosto ni mogoče, saj sem zelo zaseden. Imam obveznosti do študija, šestkrat tedensko treninge atletike, pojavljati so se začeli tudi kulinarični dogodki, na katerih sodelujem. Se pa potrudim in kaj dobrega skuham ob kakšni posebni priložnosti in tako razveselim domače.«
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.