tesno Svet24.si

Najemodajalci bi za enoposteljno sobo radi ...

tone stojko Svet24.si

Izkušen fotoreporter osupel, policaj mu je ...

dunaj, AKH, bolnišnica Svet24.si

V največji dunajski bolnišnici vsi covidni ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

Creator Njena.si

Jesen bo v znamenju tega trenda

sveča Ekipa24.si

Celotna regija je v solzah! Umrl je največji ...

Filip in Blaž živita sanjsko življenje
| Revija Lady

Filip in Blaž živita sanjsko življenje

Filip in Blaž, M24

Filip Kržišnik in Blaž Slanič bosta tudi to poletje preživela zelo aktivno.

Akrobata Filip in Blaž sta svoj nastop v šovu Slovenija ima talent pred leti sanjsko unovčila, saj sta si zgradila izjemno prepoznavnost. Nato sta nastopila še v desetih podobnih šovih v tujini in segla krepko onkraj meja Slovenije. Obenem pa sta svoje vragolije prenesla še na film in v nanizanke. »Te dni sva zaposlena od jutra do večera, saj sodelujeva pri kopici tujih filmov in Netflixovih nanizank,« pove Blaž, ki še hitro doda, da ljudem težko razložita, da svojega življenja ne ločujeta na delo in prosti čas.

Foto: Osebni arhiv - Filip in Blaž sta skupno pot začela pred osmimi leti. »Ustvarjava sva nove veščine, ki jih nihče drug pri nas ne, pa tudi v tujini le redki.«

»To je pravzaprav najin ‘happy time’ – vesela sva, da sva ustvarjalna, da nama ni težko iti na snemanje ali nastop na drugi konec sveta, ko sva na dan odsotna tudi po 18 ur. Vse skupaj je prijetno, saj počneva to, kar nama je všeč,« še razkrije Blaž, ki komaj čaka, da se bo šel s punco potepat z avtom in šotorom. Najprej na Hrvaško, sredi poletja pa še do Nordkappa. Tudi Filipu to poletje ne bo dolgčas, saj bo odpotoval na snemanje dokumentarnega filma v Himalajo. »Hodil bo po hribih, kar mu je všeč, fotografiral in snemal. Pa naj potem še kdo reče, da je to delo,« se muza Blaž.