Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28
Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na policiji preverjal številke Hajdinjaka in Vežnaverja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Filip in Blaž živita sanjsko življenje

4. 7. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
foto 19

Filip in Blaž foto: M24

Filip Kržišnik in Blaž Slanič bosta tudi to poletje preživela zelo aktivno.

Akrobata Filip in Blaž sta svoj nastop v šovu Slovenija ima talent pred leti sanjsko unovčila, saj sta si zgradila izjemno prepoznavnost. Nato sta nastopila še v desetih podobnih šovih v tujini in segla krepko onkraj meja Slovenije. Obenem pa sta svoje vragolije prenesla še na film in v nanizanke. »Te dni sva zaposlena od jutra do večera, saj sodelujeva pri kopici tujih filmov in Netflixovih nanizank,« pove Blaž, ki še hitro doda, da ljudem težko razložita, da svojega življenja ne ločujeta na delo in prosti čas.

Filip in Blaž sta skupno pot začela pred osmimi leti. »Ustvarjava sva nove veščine, ki jih nihče drug pri nas ne, pa tudi v tujini le redki.« foto: Osebni arhiv

»To je pravzaprav najin ‘happy time’ – vesela sva, da sva ustvarjalna, da nama ni težko iti na snemanje ali nastop na drugi konec sveta, ko sva na dan odsotna tudi po 18 ur. Vse skupaj je prijetno, saj počneva to, kar nama je všeč,« še razkrije Blaž, ki komaj čaka, da se bo šel s punco potepat z avtom in šotorom. Najprej na Hrvaško, sredi poletja pa še do Nordkappa. Tudi Filipu to poletje ne bo dolgčas, saj bo odpotoval na snemanje dokumentarnega filma v Himalajo. »Hodil bo po hribih, kar mu je všeč, fotografiral in snemal. Pa naj potem še kdo reče, da je to delo,« se muza Blaž.

prejšnji članek
Trik: Tole bo pregnalo ose stran od vas
Zdravje
Trik: Tole bo pregnalo ose stran od vas
naslednji članek
Voditelj je očeta nazadnje videl pri šestih letih
Svet slavnih
Voditelj je očeta nazadnje videl pri šestih letih