Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Senidah o prometni nesreči, v kateri je izgubila očeta

9. 7. 2021; 11.30
Avtor: P.R.
senidah

Cazzafura in Senidah foto: Promocijski material

Pevka Senidah je izgubila že oba starša. Očeta v hudi prometni nesreči, ko je bila stara samo štiri leta. Mamo pa teden dni pred njenim nastopom na Emi leta 2014. O tem in o glasbeni poti je spregovorila skupaj s kreativnim partnerjem, producentom Cazzafuro.

Uspešen glasbeni tandem in nekdanja partnerja pevka Senidah in producent Cazzafura sta v oddaji Rdeče in Črno z Vesno Milek spregovorila tako o glasbenem uspehu na področju Balkana, začetkih zgodbe leta 2010 kot tudi težkih trenutkih, ki so ju oblikovali. 

Oddajo si lahko ogledate TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Senidah in Cazzafura, ki skupaj glasbeno sodelujeta že več kot 10 let, svoje glasbe ne marata predalčkati v določene žanre, zelo blizu pa jima je prepletanje različnih glasbenih vzorcev. Občutenja so tista, ki ju pri kreiranju vedno vodita. Senidah je v intervjuju spregovorila tudi o hudi prometni nesreči, ki se je njeni družini zgodila, ko je bila pevka stara zgolj štiri leta. V njej je izgubila očeta, mati in sestra pa sta bili v komi. »Vsi so zaspali, a jaz sem gledala,« je verz, ki se pojavi v pesmi Nisi bio tu, stavek pa naj bi izrekla po prometni nesreči. Ta je v njej pustila močan pečat. Skozi mnogo težkih obdobij ji je stal ob strani tudi producent Cazzafura, o katerem pravi: »Meni je bil Cazzafura moj angel varuh, rešil me je takrat. In z muzko in z besedami.« Oba se strinjata, da je prav glasba tista, ki ji pomaga kanalizirati bolečino in težke trenutke v življenju.

Oddaja Rdeče in Črno z Vesno Milek, kjer Senidah in Cazzafura zaupata Vesni marsikaj, česar če nismo vedeli, je na voljo na msoseska.tv.

prejšnji članek
Placido Domingo navdušil slovensko publiko
Svet slavnih
Placido Domingo navdušil slovensko publiko
naslednji članek
Branko Čakarmiš: Voda pod Najinimi mostovi teče naprej
Svet slavnih
Branko Čakarmiš: Voda pod Najinimi mostovi teče naprej