900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Žalostni princ George ponazarja občutke celotne Anglije

12. 7. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Princ William, princ George Kate Middleton

Princ George na polfinalni tekmi evropskega prvenstva foto: Profimedia

Od navdušenja in evforije do strtih src in žalostnih pogledov. Britanski prestolonaslednik in njegov izraz po koncu finalne tekme evropskega prvenstva v nogometu, na kateri je Anglija na domačem terenu izgubila, preplavila angleške medije in družbena omrežja.

Angleži so bili prepričani, da se bo nogomet končno vrnil v svojo domovino. Anglija namreč velja za eno izmed začetnic sodobnega nogometa, kljub močni ligi in odličnemu kadru pa jim do zdaj še ni uspelo osvojiti naslova evropskih prvakov. Tudi svetovni prvaki so postali le enkrat, na stadionu Wembley, davnega leta 1966.

Več o finalni tekmi med Italijo in Anglijo si lahko preberete TUKAJ >>KLIKNITE<<.

Včeraj je na istem stadionu celotno občinstvo verjelo v zmago Anglije, športno navdušenje in evforija pa sta zajela tudi kraljevo družino. Nogometna navdušenca princ William in princ George skupaj s Kate Middleton nista mogla skrivati navdušenja, ko je Anglija zadela prvi in vodilni gol. Javnost je kljub porazu navdušena nad njihovim odkritim izražanjem sreče in pristnih družinskih trenutkov ob zavedanju, da so v njih uprte vse kamere. Te iste kamere pa so po koncu tekme in po zmagi Italije po kazenskih strelih posnele isto skupino ljudi. Kraljevo družino, ki v javnosti redko kaže svoja pristna čustva. Le da so tokrat njihovi izrazi, predvsem pretresen izraz princa Georga, ponazarjali občutke celotne Anglije.

Svojega najstarejšega sina sta po porazu tolažila oba starša, predvsem princ William z odkrito starševsko pozo in rokami na njegovih ramenih. Takoj po tekmi pa se je na družbenih omrežjih oglasil tudi William, ki je zapisal, da mu je poraz zlomil srce, a je ob tem vseeno čestital Italijanom. 

prejšnji članek
Ines Erbus vsem ženskam sporoča, da so najboljše takšne, kakršne so
Svet slavnih
Ines Erbus vsem ženskam sporoča, da so najboljše takšne, kakršne so
naslednji članek
Koga je razvnela Emeršičeva soproga?
Svet slavnih
Koga je razvnela Emeršičeva soproga?
#obraziavenija
obraziavenija