Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se bo Sebastian dokončno vrnil na glasbeno sceno?

13. 7. 2021; 11.00
Avtor: K.M.
Sebastian

Sebastian foto: Tibor Golob

Pred več kot dvajsetimi leti je pevec Sebastian kraljeval na slovenski glasbeni sceni in na stenah številnih deklet in žensk. Je zdaj začutil, da je čas za vrnitev?

Sebastian je prvi namig, da se po letih delovanja v ozadju, že dolgo ima namreč lastno plesno šolo, vrača na slovenski glasbeni oder, podal konec lanskega leta, ko je na novo posnel svojo največjo uspešnico Hočem to nazaj. Pred dnevi pa se je slovenski javnosti predstavil s čisto novo pesmijo, ki je sicer nastala že pred leti, na festivalu Melodije morja in sonca. 

»Dolgo že nisem stal na festivalskih odrih in tako se mi je sodelovanje na letošnjih Melodijah morja in sonca zdela odlična priložnost za nabiranje novih lepih spominov ter seveda druženje z glasbenimi in novinarskimi kolegi,« nam je zaupal in dodal, da se je za pesem 'Ne spim!' odločil zaradi njenega bolj poletnega pridiha. »Moj plan je bil se na odru zabavati. Kar sem tudi se. Festival je resnično presegel vsa pričakovanja. Z izvajalci in organizatorji smo preživeli nekaj izjemnih dni, o katerih se bomo pogovarjali še dolgo. Bila je res krasna izkušnja in vesel sem, da sem festival lahko doživel tudi kot sodelujoči,« je še dodal. Na odru so se mu sicer pridružili še štirje plesalci - Johnny Vongratsava, Tilen 'TJ' Jeras, Urban Tratnik in Žiga Jurečič (EZtwins), ki so skupaj z njim odplesali energično koreografijo Eneja in Žiga Jurečiča.

ž'Ne spim!', katere avtor je v celoti ravno Sebastian, je pesem, ki je kar nekaj časa čakala na svoj trenutek. Kot na je zaupal simpatični Mariborčan, jo je napisal že pred leti, a šele letos pri sebi začutil, da je napočil njen čas in se z njo prijavil na festival MMS.

prejšnji članek
Vsi so strmeli v manekenkina pljuča
Svet slavnih
Vsi so strmeli v manekenkina pljuča
naslednji članek
Se spomnite Lare Baruca? Tako je videti danes ...
Svet slavnih
Se spomnite Lare Baruca? Tako je videti danes ...
#nasazenazenska
nasazenazenska