stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Britney Spears slavi in se zahvaljuje oboževalcem

15. 7. 2021; 08.00
Avtor: J.K.
britney spears 2

Britney Spears foto: Reuters

'Prihajam, ljudje, prihajam,' so prve besede pevkinega spletnega zapisa, ki na družbenem omrežju zanetil val navdušenja. Britney se veseli uspehov v bitki za svobodo in se zahvaljuje oboževalcem, ker so ji ves čas stali ob strani.

Po odstopu pevkinega dosedanjega odvetnika Samuela D. Inghama III, se Britney podaja v bitko za lastno skrbništvo z zvezdniškim odvetnikom Mathewom Rosengartom. Kot poročajo tuji mediji, je Britney v sredo očeta že obtožila zlorabe skrbništva. »Danes želim vložiti obtožbo proti očetu,« je pevka v solzah nagovorila sodišče in dodala, da želi, da se sproži preiskava.

Britney Spears foto: Reuters

Kot kaže, se bo bitka za njeno svobodo končno premaknila v pravo smer, Britney se je namreč pred nekaj urami javila oboževalcem z zapisom, na katerega so upali več let.

»Prihajam ljudje, prihajam …,« je zapisala in napovedala, da se bo odslej borila s pravim predstavnikom. »Počutim se hvaležno in blagoslovljeno. Hvala vsem mojim oboževalcem, ki me podpirate. Vi sploh ne veste, kako veliko mi pomeni, da me podpirajo tako čudoviti oboževalci! Naj vas bog vse blagoslovi!,« je zapisala pevka ob posnetku, na katerem simbolično jezdi konja ter vzhičeno izvaja kolesa na zelenici. Izjemen odziv je na spletu sprožil tudi pevkin zapis ključnika osvobodite Britney (#freebritney), s katerim je podprla prizadevanja oboževalcev, ki se borijo za njeno svobodo.

prejšnji članek
Takšni sta hčerki Jurija Zrneca
Svet slavnih
Takšni sta hčerki Jurija Zrneca
naslednji članek
Tudi mati Tjaše Kramarič je zelo vitka
Svet slavnih
Tudi mati Tjaše Kramarič je zelo vitka
#nasazenazenska
nasazenazenska