Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevka zanika romanco z Bradom Pittom

17. 7. 2021; 08.00
Avtor: Revija Lady
andra day 1

Andra Day foto: Profimedia

Brad Pitt je pet let po ločitvi od Angeline Jolie spet pripravljen ljubiti in marsikdo si očitno želi, da bi bila Andra Day njegova nova simpatija.

Andra Day je 36-letna pevka in igralka, ki se je znašla v središču govoric in namigovanj, da naj bi postala nova srčna dama 57-letnega igralca Brada Pitta. Zgodbice o romanci so začele krožiti, ko naj bi si na zabavi v hotelu Spring Palace v Los Angelesu po podelitvi oskarjev aprila letos izmenjala telefonski številki. Uradno naj bi to storila, ker je hotel Brad lepotico najeti za svoj naslednji projekt Americanah, serijo dokumentarnih filmov o temnopoltih priseljencih, v katerih bi morala sprva imeti glavno vlogo Lupita Nyong’o, vendar je vlogo zavrnila. Za Andro pa naj bi bila vloga kot naročena, saj je vrsto let delala kot ulična pevka, pisala je besedila pesmi in se nadvse uspešno preizkusila tudi kot igralka v filmu The United States vs. Billie Holiday in bila v začetku leta nominirana za zlati globus za najboljšo žensko vlogo. Tega ji je pozneje izmaknila Frances McDormand s filmom Nomadland. Medtem ko naj bi se z Bradom dogovarjala za sodelovanje, pa naj bi med njima preskočile tudi iskrice.

Brad Pitt foto: Profimedia

No, tako se je govorilo naokoli. Pevka pa je zdaj za Entertainment Tonight vendarle povedala resnico. »Nisem si izmenjala telefonske številke z Bradom Pittom. Pravzaprav se sploh nisva srečala. In ne, ne hodiva.« Brad Pitt je sicer vse od leta 2016, ko se je ločil od Angeline Jolie, s katero ima šest otrok, lahko prebiral o vseh mogočih zvezah, ki naj bi jih imel z drugimi ženskami. Da jo povezujejo z Bradom, je Andra maja izvedela od svoje sestre, vendar pa je tudi brez romantičnih čustev zelo velika Bradova oboževalka. »Čudovit je, zelo nadarjen,« pravi.


prejšnji članek
Horoskop: Ste pripravljeni na nove dogodivščine?
Horoskop
Horoskop: Ste pripravljeni na nove dogodivščine?
naslednji članek
Alenka z družino dopustuje brez telefonov
Svet slavnih
Alenka z družino dopustuje brez telefonov