milano, ulični prodajalec
Svet24.si

Po polnoči nemogoče do sladoleda in vode

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Patricia Pangeršič o smrti, ki jo je močno zaznamovala

24. 7. 2021; 07.00
Avtor: Obrazi Avenija
Patricia Pangeršič (v obleki Matica Velerja)

Patricia Pangeršič (v obleki Matica Velerja) foto: M24

Osebna trenerka in fatalna ženska leta 2021 velja za vedno nasmejano in pozitivno osebo. Čeprav velja za zelo odprto in veselo osebo, pa jo je zelo zaznamoval dogodek, ki se je zgodil prav ob začetku njene študijske poti.

26-letnica iz Kamnika, ki je diplomirala na ljubljanski pedagoški fakulteti, zase pravi, da je preprosta, hiperaktivna in pozitivna. Njena najboljša lastnost je, da je zelo samozavestna, kar pomeni, da trdno verjame vase in v svoje sposobnosti. Kot svoji najslabši lastnosti omeni trmo in nerodnost. »Priznam, da sem zelo nerodna in mi velikokrat kaj pade po tleh,« Patricia Pangeršič pove med glasnim smehom.

Najnovejšo številko revije Obrazi Avenija lahko že kupite pri vseh prodajalcih revij in časopisov.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

foto: PATRICIA PANGERŠIČ

Naučiš se živeti z bolečino

Čeprav velja za zelo odprto in veselo osebo, pa jo je zelo zaznamoval dogodek, ki se je zgodil prav ob začetku njene študijske poti. »Pravkar mineva sedem let od težke preizkušnje, smrti zelo bližnje osebe, ki je preminila nepričakovano, zelo tragično in me je močno zaznamovala. Občutki, ki so me prevevali takrat, so še vedno prisotni. Takšne bolečine nikoli ne pozabiš, samo naučiš se živeti z njo. Dogodek me je zelo zaznamoval, saj odtlej na življenje gledam precej drugače, kot sem prej. Ena izmed stvari, ki je ne prenesem, je, da bi bila s kom izmed bližnjih sprta, saj res nikoli ne vemo, kdaj se srečamo ali kdaj spregovorimo zadnjič … Prav tako mi je celotna situacija pokazala tudi, katere osebe so v življenju moja največja opora. Srečna sem in še bolj cenim to, da sem obkrožena s posamezniki, ki ostanejo z mano tudi v težkih časih. Tudi takrat, ko sem bila povsem na tleh, so me dvignili in mi pomagali premagati to težko obdobje,« čustveno razlaga svetlolaska in kar čutiti je, kako težko ji gredo te besede z jezika.

Telo kot osebna izkaznica in glavni kapital

Dejstvo pa je, da prav težke preizkušnje človeka okrepijo in ga naredijo bolj odpornega. Vsaka uspešna ženska je verjetno na svoji koži občutila moč zlobnih govorice in zavisti, Patricia seveda ni izjema. Njeno telo je v poslu njena osebna izkaznica in glavni kapital, zdi se, da nima zadržkov tudi glede golote in zelo drznih fotografij, ki gredo kdaj komu v nos. »Menim, da je velika razlika med estetskimi in neestetskimi pomanjkljivo oblečenimi slikami, čeprav je dejstvo, da imajo vsake oči svojega malarja. Glede na to, da sem osebna trenerka in da za svojo postavo garam že osem let, je nekako pričakovano, da nazorno pokažem tudi rezultat tega dela. Na svojo postavo sem ponosna in sem odličen zgled, kaj se lahko doseže z vztrajnostjo. Glede na to, s čim se ukvarjam, tako ne vidim nič spornega v tem, da s sledilci delim svoje slike v kopalkah. Če bi opravljala kak drug poklic, pa verjetno teh ne bi delila s širšo javnostjo,« je odločna.

Patricia Pangeršič, Femme fatale foto: M24

In zmagovalka je...Patricia Pangeršič. foto: M24

Nespodobna povabila

Kako pa je z nespodobnimi povabili? »Ko sem imela manj sledilcev, je bilo nespodobnih povabil mnogo več. Zdaj, ko je številka občutno večja, pa se zdi, da se me kar malo bojijo,« najprej odvrne med smehom, potem pa odkrito doda, da se je z leti res nabralo nekaj nenavadnih ponudb. »Neki moški je na primer po vsej sili hotel kupiti moje rabljene pajkice, mi zanje ponudil celo 500 evrov in ni odnehal, dokler ga nisem blokirala. Druga tovrstna ponudba pa je zajemala nastop v erotičnem filmu za odrasle. Neka srbska produkcija mi je za to ponudila kar 75 tisoč evrov, a sem tudi to takoj in brez pomisleka zavrnila.« Sicer pravijo, da se v življenju zarečenega kruha poje največ, a česa ne bi nikoli naredili za denar? »V tem smislu imam dva zadržka. Prvi je moja zasebnost – pri stvareh, ki jih delim z javnostjo, sem zelo previdna, saj menim, da so tisti najlepši družinski trenutki in trenutki s partnerjem nekaj, kar je le za moje oz. naše oči. Drugi pa je golota. Ta pri meni nikoli ne bo naprodaj in 'številka', ki bi to spremenila, ne obstaja.«

Bo kuhala in prala?

In kaj o fatalnem nazivu pravi njen partner? Se zaradi vsega vrveža okoli nje kdaj počuti ogroženega? »Kje pa, navdušen je!« ponosno pove. »Me je pa po izboru začel hecati, ali bom zdaj, ko sem fatalna ženska in moram biti vzor, začela tudi kuhati in prati!« Sploh je njen Tilen čudovit partner, pravi, ki jo podpira v vsaki stvari in ji stoji ob strani že od samega začetka poslovne poti – letos mineva 11 let, odkar sta skupaj! Prav on je tudi tisti, ki je verjel v vse njune ideje in cilje od prvega dne, ko se je še njej vse skupaj zdelo nemogoče. In kaj bi danes svetovala 18-letni Patricii? »Z vsakim letom, ko sem starejša in modrejša, se bolj zavedam, kako pomembno je imeti ob sebi ljudi, ki jim lahko zaupaš, ljudi, ki so ti zvesti in ne govorijo za tvojim hrbtom, takoj ko pogledaš stran. Resnično sem hvaležna za ta majhen krog prijateljev in družine, ki me obdaja. 18-letni Patricii pa bi svetovala, da naj verjame v svoje sanje, saj bo s trdim delom in vztrajnostjo lahko dosegla popolnoma vse, kar si želi.« »Moje življenjsko vodilo se glasi: Bodi to, kar si! Saj je po moje najpomembnejše, da smo iskreni in pristni – tako do drugih kot do sebe. To nam bo dolgoročno prineslo uspeh, zadovoljstvo in pomirjenost s samim seboj.«

Najnovejšo številko revije Obrazi Avenija lahko že kupite pri vseh prodajalcih revij in časopisov.
>>KLIKNITE TUKAJ<<

PATRICIA PANGERŠIČ

PATRICIA PANGERŠIČ foto: REVIJA BZ

prejšnji članek
Tara Zupančič se v trgovino vedno odpravi s svojo
Svet slavnih
Tara Zupančič se v trgovino vedno odpravi s svojo
naslednji članek
Pevka Alya si želi na Mavricij
Življenjski slog
Pevka Alya si želi na Mavricij
#obraziavenija
obraziavenija