testenine črvi odpoklic
Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se znašle testenine s črvi

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: jasno bo, kdo vas podpira

27. 7. 2021; 06.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
Horoskop Pixabay

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Pixabay

Kljub temu, da se to znamenje ne bo zapletalo v čustva drugih, mu bo hitro jasno, kaj si mislijo o njemu!

Oven
Imeli boste odlične ideje in zato se boste vsega lotevali zelo pozitivno. Dobro vam bo šlo v javnosti, a ne odzivajte se na provokacije, temveč samo sledite svojemu načrtu.

Bik
Nemirni boste in pod stresom, zato lahko zapadete v zdravstvene težave, ki ne bodo tako nedolžne, saj se vam ta vzorec pojavlja že dlje časa in je čas, da ga opustite.

Dvojčka
Polni boste elana. Z jasno komunikacijo in dobrim razmišljanjem glede reševanja zagat, boste veliko več uspelo realizirati, kot ste načrtovali. Zadovoljni boste.

Rak
Lahko, da boste iz prešerne volje in odprtosti za dogodivščine življenja, prešli v ujetost v rutino ter se počutili odrinjene od ljubezni in od svojih prijateljev.

Lev
Ne boste se zapletali v čustva drugih, a takoj boste opazili, kdo vas podpira in kdo vam privošči dobro. To vas bo razveselilo, da se je pokazala resnica, ki vas sprošča.

Devica
Ponosni boste na svoje delo in to odkrito pokazali okolici. Če se boste preveč bahali s svojimi dosežki, bo to ustavilo nekatere ljudi, ki so radi prihajali k vam in vam bo žal.



Tehtnica
Usmerili se boste v generalno ureditev življenja in čeprav boste preveč časa zapravili za pogovore, boste tako spoznali, kdaj vas okolica obremeni in kako se rešiti.

Škorpijon
Navadili ste se že na svoje slabo počutje in notranji stres, a je smiselno, če se malo osvobodite in si privoščite globlje regeneracije, za kar pa morate umiriti svoje misli.

Strelec
Pozitivno boste vplivali na vse okoli vas. Glavni boste v pobudi, zato se jo boste tudi najbolj delovno lotili. Ostalim bo super, da ste vi paradni konj, a delali bodo le malo.

Kozorog
Počutili se boste odrezane in osamljene. Iskali boste stike, a ne bo odziva, kar vas bo potrlo in jezni boste na tiste, ki nimajo časa za vas, a pozabili boste, kako je obratno.

Vodnar
Preveč vsega bo v vas in vam polnilo misli. To vas bo še dodatno izčrpalo, zato je miselno, da si najdete svoj način odklopa ter poskrbite za svoje dobro počutje.

Ribi


Odličen dan vas bo sprostil in po dolgem času boste začeli verjeti, da se res lahko obrnejo zvezde v vaše dobro. Neverjetni optimizem bo lahko vaša nova motivacija.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Bahra postala plavolaska
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Bahra postala plavolaska
naslednji članek
Zmagovalca Masterchefa ujeli med delom v ljubljanski restavraciji
Resničnostni šovi
Zmagovalca Masterchefa ujeli med delom v ljubljanski restavraciji