stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tony Bennett in Lady Gaga znova skupaj

5. 8. 2021; 09.00
Avtor: STA
lady gaga

Tony Bennett in Lady Gaga foto: Profimedia

Legendarni ameriški glasbenik Tony Bennett je na svoj 95. rojstni dan preseneti svoje oboževalce. Skupaj s pop divo Lady Gaga sta napovedala izid še enega skupnega albuma.

Tony Bennett in Lady Gaga sta sporočila prek Twitterja, da naj bi album Love For Sale izšel 1. oktobra. Pevka je za pokušino tudi objavila povezavo do pesmi I Get A Kick Out Of You.

Bennett in Lady Gaga sta prvi skupni album Cheek to Cheek izdala leta 2014, že takrat pa je Bennett pevko tudi vprašal za sodelovanje pri drugem albumu, na katerem bi bile priredbe pesmi Colea Porterja, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Kot je pojasnila pevka, ji je bilo "vedno v čast prepevati s prijateljem Tonyjem, zato je seveda sprejela povabilo". Za pokušino je njunim oboževalcem že na voljo prvi singel, ki prinaša priredbo Porterjeve klasike I Get A Kick Out Of You.

Lady Gaga foto: Profimedia

Love for Sale sta Bennett in Lady Gaga posnela tekom zadnjih dveh let. Album naj bi bil Bennettov zadnji, saj je letos razkril, da so mu leta 2016 diagnosticirali Alzheimerjevo bolezen.

Februarja je revija AARP the Magazine poročala, da je v primerjavi z drugimi, ki so zboleli za Alzheimerjevo boleznijo, Bennett še vedno prepoznaval prijatelje in družinske člane, ni odtaval od doma in ni kazal znakov strahu, jeze ali depresije, ki so pogosti za to bolezen. Je pa težko prepoznaval vsakdanje predmete, med snemanjem albuma med letoma 2018 in 2020 je v studiu tudi izgubljal zagnanost in zavedanje.

prejšnji članek
Ashton Kutcher in Reese Witherspoon v ljubezenski komediji
Svet slavnih
Ashton Kutcher in Reese Witherspoon v ljubezenski komediji
naslednji članek
Rebeko Dremelj je to darilo navdušilo
Svet slavnih
Rebeko Dremelj je to darilo navdušilo
#nasazenazenska
nasazenazenska