pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takole uživa igralec Dario Varga

7. 8. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
Dario1

Dario Varga foto: Adrijan Pregelj

Za igralca Slovenskega mladinskega gledališča Daria Vargo je letošnje leto zelo pestro.

Dario Varga je veliko uspehov doživel  z nanizanko Primeri inšpektorja Vrenka, igralci  so se končno vrnili na gledališke odre, zasebno pa  ga je nedavno doletel še  okrogli jubilej. Z vstopom  v sedmo desetletje se ni  posebej obremenjeval, rojstni dan je dočakal na hrvaškem otoku Rabu, kjer  ima starše in kamor se vedno znova rad vrača. Tam  bo ostal do sredine avgusta, ko bo začel z vajami za  novo predstavo.

Dario z življenjsko partnerico Natalijo Manojlović, njuno hčerkico Reo in sinom iz prejšnjega razmerja Arnetom. foto: Arhiv Novice Svet24

Do takrat  se bo dodobra spočil, s čolnom raziskal vse kotičke  otoka, kamor turisti ne  zaidejo, in užival v družbi  svoje šest let stare hčere  Ree, ki jo ima s hrvaško  plesalko in koreografinjo Natalijo Manojlović, ki se  je zaradi ljubezni preselila  v Ljubljano. Dariu pa je  za rojstni dan čestital tudi  starejši sin Arne, ki je že  priden študent. Okrogli jubileji so krasna priložnost  za pogled nazaj in igralec  je s tem, kar mu je uspelo narediti v šestih desetletjih, lahko več kot  zadovoljen. In četudi  je v letih, ko njegovi  sovrstniki razmišljajo  o upokojitvi, ima on še  veliko za povedati ljubiteljem gledališča, filma in  televizije.

prejšnji članek
Ključ do vitkosti: Čudežna dieta kombiniranih živil
Zdravje
Ključ do vitkosti: Čudežna dieta kombiniranih živil
naslednji članek
Nika Ambrožič Urbas navdušuje z izklesano postavo dvajsetletnice
Svet slavnih
Nika Ambrožič Urbas navdušuje z izklesano postavo dvajsetletnice