nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Milena z nastopi v šovu skušala zaslužiti

21. 8. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
milena-kobayashi-ex

Milena Kobayashi ex. Karađorđević foto: RTL

Hrvatica, ki je dvigovala prah v petih sezonah šova Ljubezen na vasi, trži svoje nenavadne like s katerimi je šokirala gledalce.

Nenavadna ženska, katere pravo ime naj bi bilo Dan Phillip, ima z resničnostnimi in zabavno obarvanimi oddajami kar nekaj izkušenj. V šovu Ljubezen na vasi se je pojavila trikrat, vsakokrat z novim imenom in drugačno osebnostjo, sodelovala pa je tudi v zabavnih oddajah 'Shopping Kraljica' in 'Pet na pet', kjer je nastopila kot Željka K. Esperanza.

Dan Phillip in njeni alter ego liki foto: RTL

Dan je vseskozi stremela k zasnovam likov, ki bodo pritegnil kar največ pozornosti. Da ji je slednje zagotovo uspelo, ste lahko videli tudi sami med spremljanjem 13. sezone šova Ljubezen na vasi, kjer je gledalce šokirala kot Milena Kobayashi ex. Karađorđević.

Kakšna oseba je 44 – letnica v resnici, pravzaprav še vedno ni znano, se pa predstavlja kot umetnica in performerka, ki je na televiziji ustvarila številne nenavadne like. Slednje je po zadnjem sodelovanju v šovu pričela tržiti, vse njene alter ego različice, kot jim pravi sama, je namreč mogoče najeti za popestritev raznolikih zabav.

prejšnji članek
Razkrito, kje dopustuje Luka Dončić
Svet slavnih
Razkrito, kje dopustuje Luka Dončić
naslednji članek
Horoskop: Ne bodite preveč nepremišljeni
Horoskop
Horoskop: Ne bodite preveč nepremišljeni