pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sara Rutar in Dejan kupila hiško

23. 8. 2021; 10.00
Avtor: V.M.
sara-rutar

Sara Rutar in Dejan Gajic foto: Osebni arhiv

Sara in Dejan sta si uresničila veliko željo. Zaljubljenca sedaj čaka popolna prenova doma.

Zmagovalka 3. sezone šova MasterChef Slovenija in udeleženka 4. sezone šova Kmetija, Sara Rutar, je v teh dneh zelo čustvena. S srčnim izbrancem Dejanom sta si namreč izpolnila velike sanje, kupila sta hiško, kjer si bosta lahko ustvarila družino.

»V bistvu je trajalo precej časa, ker gre za veliko zemlje (gozd in kmetijsko zemljišče), plus stara hiša, ki sva se jo seveda odločila popolnoma prenoviti. Že lani sva se odločila, da začneva iskat skupen dom, oziroma hiško … Cene so seveda že takrat bile visoke in se zdi skoraj nemogoče danes imeti nekaj svojega,« je za njena.si pojasnila Sara, ki je vesela, ker se kupljena hiška nahaja zelo blizu njunega trenutnega prebivališča. Kot pravi, sta nad novim domom navdušena, saj zajema vse, kar potrebujeta in si želita. »Narava, dovolj prostora za delo in seveda idealen kraj za ustvariti si družino. Tudi kužki bodo uživali.«

Sara in Dejan bosta sedaj marljivo zavihala rokave in se lotila uresničevanja zastavljenega cilja. »Najprej bova vse počistila in notranjost hiše skoraj v celoti izpraznila. V nadaljevanju načrtujeva popolno prenovo doma, kar nameravava posneti v nekaj epizodah. To bo kar zahteven projekt zame in Dejana, ampak se ga že oba zelo veseliva,« nam je še zaupala Sara.

prejšnji članek
Balkanska diva ujeta v središču Ljubljane
Svet slavnih
Balkanska diva ujeta v središču Ljubljane
naslednji članek
Nika Zorjan je na poletje vedno komaj čakala
Svet slavnih
Nika Zorjan je na poletje vedno komaj čakala
#obraziavenija
obraziavenija