pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj Sašo Stare ni šel na načrtovano snemanje šova Slovenija ima talent?

24. 8. 2021; 06.00
Avtor: V.M.
Sašo Stare

Sašo Stare foto: POP TV

Ste videli, kje se je mudil zabavni Sašo Stare?

V petek se je na ljubljanskem gradu začel največji pregledni festival stand-up komedije v regiji, na katerem bo v 5 dneh nastopilo 29 komikov iz 10. držav. Kapacieta je zmanjšana za tretjino, saj želita organizatorja, Tin Vodopivec in Andrej Težak Tešky, obiskovalcem zagotoviti varno zabavo brez mask.

Odprtje je povezoval Sašo Stare, ki so mu producenti šova Slovenija ima talent za ta nastop zamaknili snemanje nove sezone šova.»Na Panču je vedno super: pride nas gledat množica, energija je odlična, ta dogodek izpostavi slovensko komedijo. Celo leto se trudimo, pišemo šale, jih testiramo na manjših nastopih, sem pa prideš, ko vse stoji. Ker pa ni bilo veliko nastopov, letos kakšne šale prvič izvajamo prav tu, na velikem odru. A tako kot komiki, je tudi publika pokazala, da rabimo nastope, smejanje, zabavo. Za nami je težko leto, na dogodku pa se je sprostila energija, enoletna frustracija, nasmejali smo se varno, a skupaj. Bilo je 'the best' in počaščen sem, da sem lahko kot prvi po enem letu prišel pred publiko in jo spravil v smeh,« je strnil občutke vedno nasmejani Stare.

Sašo Stare foto: Matej Pušnik

Trdo delo za obilje smeha in dobre volje

A spraviti skupaj tako zahteven projekt danes ni lahko. Tin Vodopivec pravi, da je bilo stresa pri organizacija skoraj toliko kot pri prvih dveh izdajah, sploh zaradi stalnega spreminjanja pravil za izvedbo dogodkov ter prehajanje mej, ki zapletajo logistiko gostov iz tujine.

  »Po uspešnem lanskem, prepolovljenem Panču, se nam je obetal še en tak in zaradi predolgega mirovanja scene, je bilo še teže sestaviti program. Kdo ima dobro sveže gradivo, koliko ljudi, testiranih ali cepljenih, z maskami ali brez lahko sprejmemo, hrbet so nam obrnili dolgoletni sponzorji, ki so tudi začutili ekonomski udarec ... A se nismo dali in že prvi, razprodani večer je pokazal, da smo se odločili prav,« je sklenil Andrej Težak Tešky.

prejšnji članek
Tina Gaber kot posebna poročevalka novega šova
Resničnostni šovi
Tina Gaber kot posebna poročevalka novega šova
naslednji članek
Ana Pusovnik: Nisem samska
Resničnostni šovi
Ana Pusovnik: Nisem samska