Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kje bo Disney snemal novo serijo o kapitanu Nemu?

25. 8. 2021; 09.00
Avtor: V.M. / STA
Disney logo

Disney foto: PR

Produkcija naj bi za lokalno ekonomijo ustvarila preko 124 milijonov dolarjev. "Nautilus bo neposredno ustvaril več kot 290 delovnih mest za igralce in tehnično osebje, preko 2200 vlog za statiste ter sodeloval z okoli 200 lokalnimi podjetji."

Disney bo januarja prihodnje leto v avstralskem Queenslandu, natančneje na Zlati obali, začel snemati serijo Nautilus, ki bo v desetih delih podala zgodbo karizmatičnega Kapitana Nema in njegove slovite podmornice Nautilus. Serija temelji na pustolovskem romanu Julesa Verna Dvajset tisoč milj pod morjem, v katerem Kapitan Nemo odkriva potopljeno mesto Atlantis, se bori z orjaško hobotnico in odkriva čudesa globokega morja.

"Nautilus bo neposredno ustvaril več kot 290 delovnih mest za avstralske igralce in tehnično osebje, preko 2200 vlog za statiste ter sodeloval z okoli 200 lokalnimi podjetji," je dejal avstralski minister za kulturo Paul Fletcher.

"Navdušeni smo, da je eno največjih imen kinematografske industrije ponovno izbralo našo zvezno državo," je dejala premierka Queenslanda Annastacia Palaszczuk.

Podjetje Walt Disney Company je preko hčerinskega Marvel Studios namreč v Queenslandu že posnelo filma Pirati s Karibov: Salazarjevo maščevanje (2017) in Thor: Ragnarok (2017), še navaja dpa.

prejšnji članek
Horoskop: Nekateri bodo izkoristili vašo dobro voljo
Horoskop
Horoskop: Nekateri bodo izkoristili vašo dobro voljo
naslednji članek
Na POP TV se pripravljajo na snemanje talentov
Resničnostni šovi
Na POP TV se pripravljajo na snemanje talentov
#nasazenazenska
nasazenazenska