nadzornasoba Svet24.si

Na intenzivnem covidnem oddelku: 40 minut ...

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

anamarija lampic Ekipa24.si

JO PREPOZNATE? Anamarija Lampič JEMLJE DIH! Naša...

Franko Bajc in Nives Orešnik v novem adrenalinskem šovu!
| V.M.

Franko Bajc in Nives Orešnik v novem adrenalinskem šovu!

Denis, Franko, Nives in Igor, Planet TV

Ste slišali, da prihaja na Planet TV adrenalinska oddaja Exatlon? Poleg Franka Bajca in Nives Orešnik bodo del eksotične preizlkušnje v Dominikanski republiki tudi drugi znani obrazi in uveljavljeni športniki. Preverite ...

Še malo in na Planet TV bomo lahko spremljali adrenalinsko oddajo Exatlon. Najbolj napeta in športna televizijska preizkušnja do zdaj bo najpogumnejše in fizično najbolj pripravljene tekmovalce ter tekmovalke popeljala v eksotično Dominikansko republiko. Gledalci bomo lahko spremljali dvoboje dveh ekip na osupljivih poligonih, v sklepni fazi tekmovanja pa bodo sledile še posamične preizkušnje. Zmagovalca bosta na koncu kar dva, moški in ženska, ki bosta poleg naziva zmagovalcev preizkušnje Exatlon prejela vsak po 50 tisoč evrov.

V rdeči ekipi znani obrazi in športniki

Ustvarjalci so javnosti že predstavili rdečo ekipo, ki jo sestavljajo znani obrazi in uveljavljeni športniki. Vas zanima, kdo so?

Franko Bajc, športni navdušenec, 26 let, Ajdovščina

Franko je gledalcem znan kot udeleženec (in tudi zmagovalec) resničnostnih šovov, uspehe je žel tudi na izboru za Mistra Slovenije leta 2017. Spletni vplivnež se je podal tudi v podjetniške vode in pridelal svoj gin tonik.

Foto: Planet TV - Franko Bajc

Nives Orešnik, model in osebna trenerka, 30 let, Ljubljana

Nives je po duši umetnica, ki je študirala slikarstvo. Trenutno deluje kot osebna trenerka in vaditeljica skupinske vadbe, sicer pa se je spomnimo tudi kot simpatične Miss Slovenije 2012. V prostem času rada obiskuje razstave in slika, saj jo umetnost, narava in živali sproščajo.

Foto: Planet TV - Nives Orešnik

Denis Porčič Chorchyp, trener borilnih veščin, 41 let, Kranjska Gora

Denis je nekoč nastopil tudi v ringu WFC in v bojih Victory Combat Sports, zdaj pa vodi svoj klub borilnih veščin Samurai in poučuje kikboks. Prepoznamo ga tudi kot člana glasbene skupine Kocka, letos pa nas je navdušil v šovu Kdo si ti? Zvezde pod masko. Kot zanimovost lahko omenimo, da se v zadnjih letih prehranjuje rastlinsko.

Foto: Planet TV - Denis Porčič Chorchyp

Igor Mikić, "prva mišica Slovenije", 34 let, Ljubljana

Trener fitnesa, maneken, voditelj, radijski voditelj in tudi raper – vse to je priljubljeni Igor Mikić, ki je uveljavljeni obraz slovenske medijske scene. Po izobrazbi je sicer kuhar, znan pa je tudi po svojih zabavnih poučnih oddajah.

Foto: Planet TV - Igor Mikić

Andrei Lenart, igralec, 28 let, Ljubljana

Andrei je igralec, ki se je pojavil tudi v Vojni zvezd in filmu Kingsman: Tajna služba, zaigral je tudi v slovenskih serijah Srečno samski, Česnovi in Dualizem, sicer pa posoja glas risanim junakom ter zelo dobro imitira Arnolda Schwarzeneggerja. Rad potuje, obožuje Marvelove filme, njegova najljubša jed pa je mamin dunajski zrezek.

Foto: Planet TV - Andrei Lenart

Aleksandra Podgoršek, aktualna državna prvakinja v ritmični gimnastiki, 20 let, Ljubljana

Aleksandra je trenutno študentka, sicer pa že 14 let trenira ritmično gimnastiko. Na svetovnem prvenstvu se je uvrstila na 17., ekipno pa na 11. mesto. Uvrstila se je tudi v finale svetovnega pokala Grand Prix in mediteranskih iger, je tudi večkratna državna prvakinja. Poleg ritmične gimnastike se v prostem času ukvarja tudi z risanjem in grafičnim oblikovanjem.

Foto: Planet TV - Aleksandra Podgoršek

Marjanca Polutnik, model in osebna trenerka, 25 let, Šentjur

Marjanca je trenirala tenis in kikboks, zdaj pa se bolj posveča osebnemu trenerstvu, ukvarja pa se tudi z manekenstvom. Za ravnovesje telesa in duha redno skrbi z meditacijo.

Foto: Planet TV - Marjanca Polutnik

 Pina Umek, osebna trenerka in nekdanja umetnostna drsalka, 26 let, Celje

Pina je nekdanja umetnostna drsalka, ki ga je trenirala kar 15 let in se tudi udeležila mladinskega svetovnega prvenstva v drsanju, zdaj pa jo bolj navdušujejo adrenalinski športi. V prostem času rada deska na vodi, sicer pa tudi ustvarja in riše.

Foto: Planet TV - Pina Umek

Exatlon na Planet prihaja že 6. septembra ob 19.45!