Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Robert Roškar 'izmaknil' nagrado Denisu Avdiću?

26. 8. 2021; 03.00
Avtor: PR
robert-roškar

Robert Roškar foto: Radio 1

Voditelj na Radiu 1, Robert Roškar je na podelitvi nagrad Trusted brand za najbolj zaupanja vrednim osebnostim in blagovnim znamkam šokiral povabljence.

Robert Roškar je v imenu Denisa Avdića prevzel priznanje za najbolj zaupanja vrednega radijskega voditelja, ki ga podeljujeta revija Reader's Digest in Mladinska knjiga.

Avdić se podelitve žal ni mogel udeležiti, saj je skupaj z Jano Morelj, Anjo Ramšak in Miho Deželakom odšel na Debeli rtič, kjer so pozdravili otroke, katere so skupaj s poslušalci poslali na morje. Zato je včeraj v jutranjem programu Denis Avdić Show Roškarja poklical in ga pooblastil za prevzem nagrade. Roškar si je seveda na podelitvi »vzel svoje.« Na kipcu je prelepil Avdićevo ime in z zahvalnim govorom navdušil zbrane.

Robert Roškar foto: Radio 1

»Jaz vam bom kar po resnici povedal, jaz sem iskreno pričakoval to nagrado. Vem da se sliši arogantno, da mi ne bo kdo kaj očital. Ampak zdelo se mi je, da gredo vse sile proti temu. Na radiu imam močno konkurenco, imam Anjo Ramšak Jano Morelj in Miho Deželaka. Če to nagrado dobiš, pomeni, da si nekaj naredil. Prihajam iz Maribora iz delavskega okolja. Moja mama Danica Roškar mi je vedno govorila, naj ne grem v Ljubljano, češ, da mi tu ne bo nikoli uspelo. Naj ostanem doma, saj me bodo hijene pojedle. A poglejte me zdaj. Robert Roškar je najbolj zaupanja vredna osebnost v radijskem svetu. Najlepša hvala,« je dejal Roškar.

prejšnji članek
Lubenica prežene ogrce, uporabimo jo lahko tudi pri pedikuri
Moda&Lepota
Lubenica prežene ogrce, uporabimo jo lahko tudi pri pedikuri
naslednji članek
Provokatorka s fantom na Kmetijo po zmago
Resničnostni šovi
Provokatorka s fantom na Kmetijo po zmago