mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nečakinji Domna Kumra sta ‘nevarni’ punci

30. 8. 2021; 08.00
Avtor: Revija Lady
domen kumer

domen kumer foto: revija zvezde

Domna Kumra nečakinji ovijata okoli prsta ...

Pevec Domen Kumer ne skriva,  da energijo za ustvarjanje in  življenje črpa iz močne povezanosti s svojo družino. Mama Marjana je njegova opora in trdna skala,  brat Sebastjan pa najboljši prijatelj,  s katerim sta v otroštvu skupaj marsikatero ušpičila in tudi dolgo trenirala smučanje. Sebastjan je Domna  razveselil še z laskavim nazivom  stric. Pevec je namreč zelo navezan  na njegovi hčerki oziroma svoji nečakinji Saro in Niko, ki se jima pusti  ovijati okoli prsta.

»Ne glede na to,  kam te pripelje življenje, pomembno  je imeti korenine in vedeti, kam se  vedno znova lahko vračaš in letiš v  nove izzive. Hvaležen sem za svoje  najbližje, na katere sem zelo navezan. O mami sem vam že pravil,  enako močna pa je tudi vez z bratom.  Sploh ne morem verjeti, kako v redu  človek je,« pravi Domen, ki se odlično razume tudi s svakinjo Evo.

Pred  trinajstimi leti pa je Domen prvič  postal tudi stric in tri leta pozneje še  drugič. »Svoji nečakinji Niko in Saro  obožujem. Prav neverjetno je, kako  hitro sta punci zrasli. Sara bo šla 1.  septembra v deveti razred, Nika pa  v šestega. Obe sta odlični športnici  in prav ‘nevarni’ punci, saj trenirata  karate in domov prinašata medalje  s tekmovanj. Starejša se namerava vpisati na zdravstveno šolo in se  izpopolniti še v mojstrstvu ličenja,  mlajša pa obiskuje še nižjo glasbeno  šolo,« razlaga Domen, ki je dekleti letos prvič čisto sam peljal na  morje.

»Najprej sem bil kar malo na  trnih, saj je bilo to prvo naše skupno  potovanje brez njunih staršev. Punci  sta bili neverjetni! Šli smo na Slovensko obalo in uživali, kolikor se je le  dalo. Poskušal sem ju čim bolj zaposliti in animirati: tako smo šli na sup  v Portorož, pa v lunapark, na čoln,  ves čas sem ju vozil naokoli. Zvečer  sem bil pošteno utrujen, onidve pa še  malo ne. Presenečen sem, kako lepo  sta vzgojeni in kako ni bilo z njima  nobenih težav,« razlaga pevec, ki se  je že vrnil v vsakdanje življenje.

prejšnji članek
Kanye West izdal album, predstavitev začinila Kim Kardashian
Svet slavnih
Kanye West izdal album, predstavitev začinila Kim Kardashian
naslednji članek
Bliža se festival Popevka, vodil ga bo Tilen Artač
Svet slavnih
Bliža se festival Popevka, vodil ga bo Tilen Artač
#nasazenazenska
nasazenazenska