Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Nevenova izbranka ima sedem otrok

1. 9. 2021; 08.00
Avtor: V.M.
neven-landek, katarina

Neven in Katarina foto: RTL

Neven Landek, ki ga spremljamo v šovu Ljubezen na vasi, je danes srečen v objemu Katarine, ki je nedavno rodila svojega sedmega in njunega prvega skupnega otroka.

Neven je za RTL pojasnil, kako sta se s Katarino spoznala. »Najina ljubezen se je rodila iz prijateljstva. V službo sem šel z vlakom in tam je bila tudi ona, tako sva začela klepetati. Potem sva si pričela še pisati, postala sva prijatelja, čez čas pa je to preraslo v nekaj več.«

Katarino ste gledalci že lahko spoznali, saj je tudi ona sodelovala v šovu Ljubezen na vasi. V oddaji je nastopila kot Nevenova prijateljica, ki mu je pomagala pri pripravi posestva za prihod kandidatk. Čeprav sta bila tedaj zgolj kolega, sta se kasneje odločila za skupno življenje. Konec junija sta se razveselila deklice, ki sta jo poimenovali Mia.

Katarina v šovu Ljubezen na vasi foto: RTL

Vest o njuni ljubezni hrvaški gledalci niso prav dobro sprejeli. Katarini so namreč na družbenem omrežju očitali, da je zapustila svojih šest otrok.

»Katarina ni zapustila svojih otrok. Obiskuje jih in oni obiskujejo njo. Tudi jaz sem z njimi v odličnih odnosih, njeni otroci so me lepo sprejeli. Tudi z njenim bivšim možem se razumem. Njun zakon ni funkcioniral, zato sta se razšla, se pa vsi dobro razumemo,« je Neven stopil v bran svoji srčni izbranki.

Katarina in Neven sta poleti postala starša. foto: RTL

prejšnji članek
Fatalna Patricia, kot je še niste videli
Svet slavnih
Fatalna Patricia, kot je še niste videli
naslednji članek
Po novem brezplačen vrtec za drugega otroka in družine z več otroki
Zdravje
Po novem brezplačen vrtec za drugega otroka in družine z več otroki