Lauren Hunter Daman Svet24.si

Pred kamero se je ustrelila v vagino

mandarine Svet24.si

Pri nas prijavili hrvaške mandarine, ki so ...

Bryan Adams Svet24.si

Bryan Adams pozitiven – že drugič v enem mesecu!

janez jansa ek Reporter.si

Zakaj Janša ne pove, kaj zameri evropskima ...

Dikaucic-interpel Necenzurirano

Vladavina lopovov #kolumna

Tanja Ribic 50_01 Odkrito.si

Tanja Ribič: RESNICE ne moreš skriti!

ronaldo pink Ekipa24.si

Prosila Ronalda in DOBILA! Ameriška zvezdnica ...

Ljubezen na vasi: Nevenova izbranka ima sedem otrok
| V.M.

Ljubezen na vasi: Nevenova izbranka ima sedem otrok

Neven in Katarina, RTL

Neven Landek, ki ga spremljamo v šovu Ljubezen na vasi, je danes srečen v objemu Katarine, ki je nedavno rodila svojega sedmega in njunega prvega skupnega otroka.

Neven je za RTL pojasnil, kako sta se s Katarino spoznala. »Najina ljubezen se je rodila iz prijateljstva. V službo sem šel z vlakom in tam je bila tudi ona, tako sva začela klepetati. Potem sva si pričela še pisati, postala sva prijatelja, čez čas pa je to preraslo v nekaj več.«

Katarino ste gledalci že lahko spoznali, saj je tudi ona sodelovala v šovu Ljubezen na vasi. V oddaji je nastopila kot Nevenova prijateljica, ki mu je pomagala pri pripravi posestva za prihod kandidatk. Čeprav sta bila tedaj zgolj kolega, sta se kasneje odločila za skupno življenje. Konec junija sta se razveselila deklice, ki sta jo poimenovali Mia.

Foto: RTL - Katarina v šovu Ljubezen na vasi

Vest o njuni ljubezni hrvaški gledalci niso prav dobro sprejeli. Katarini so namreč na družbenem omrežju očitali, da je zapustila svojih šest otrok.

»Katarina ni zapustila svojih otrok. Obiskuje jih in oni obiskujejo njo. Tudi jaz sem z njimi v odličnih odnosih, njeni otroci so me lepo sprejeli. Tudi z njenim bivšim možem se razumem. Njun zakon ni funkcioniral, zato sta se razšla, se pa vsi dobro razumemo,« je Neven stopil v bran svoji srčni izbranki.

Foto: RTL - Katarina in Neven sta poleti postala starša.