stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836
Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega svetovalca ministrice Prevolnik Rupel.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sekirca v med: Anja zasebno nadarjena igralka in prava lepotica

5. 9. 2021; 12.00
Avtor: Revija Lady
lea cok 1

lea cok foto: Pop TV

Igralka Lea Cok je pri svojih 26 letih vzbudila pozornost tako kot igralka in kot producentka, preizkusila se je tako pred kot za kamero.

Lea Cok pravi, da ni nikoli čutila prav posebne želje, da bi  postala igralka. A življenje  je polno naključij, in to je na lastni  koži občutila tudi sama. »Želela  sem biti zdravnica, a me je na to  možnost, da bi glede na talent, ki  ga kažem kot igralka, opozorila  mama in mi svetovala, da grem  na sprejemne izpite na AGRFT.  Najprej sem šla na dneve odprtih  vrat, kjer nam je sam igralski poklic iz več zornih kotov predstavil  Branko Šturbej, in od tam odšla  navdušena. In to je bilo tisto, kar  je na koncu pretehtalo, da sem šla  na sprejemne izpite, ki sem jih na  svoje veliko presenečenje opravila  v prvem poskusu. Nisem imela nobenih pričakovanj in v predavalnice in na druge obveznosti sem se  odpravila povsem neobremenjeno. Sam študij mi je dal več, kot  sem pričakovala, zaradi česar sem  zelo hvaležna. Ugotovila sem, da  me je igra popeljala v povsem nov svet. Občutek sem imela, kot da bi  lebdela, večkrat padla in ponovno letela. Še zdaj, ko grem na dopust,  potrebujem nekaj časa, da se privadim in živim običajno življenje.  Mi je pa včasih smešno, ko me  kdo vpraša, kakšen je bil poljub pred kamero ali na odru in  ali me je zaradi tega soigralec kaj  pritegnil. Tu ne gre za osebna čustva, osredotočen si le na to, da bo  tisti poljub deloval kar se da pristno glede na situacijo, v kateri si  s soigralcem,« pojasni dolgolasa  lepotica. 

Lea Cok foto: Revija Zvezde

Lea se je srečala tudi z delom  producentke in režiserke v videospotu Jacuzzyja Kralla in v kampanji za podjetje Sadje v pisarni ter  s pisanjem scenarija za kratki film Življenje je avdicija. »To so posebni izzivi, saj vse skupaj vidiš iz drugega zornega kota. Zdaj vem, na  primer, zakaj včasih režiser prosi,  da v nekem trenutku ne delamo  premora,« smeje se pojasni.

Lea Cok je zapela pesmi Respect Arethe Franklin in New Attitude Patti Labelle.

Lea Cok je zapela pesmi Respect Arethe Franklin in New Attitude Patti Labelle. foto: Marko Vavpotič, M24.si

prejšnji članek
Ovseni kosmiči za zdravo jutro in čisto kožo
Zdravje
Ovseni kosmiči za zdravo jutro in čisto kožo
naslednji članek
Goran Dragić uživa z otrokoma
Svet slavnih
Goran Dragić uživa z otrokoma