Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bi radi delali za izbranko Luke Dončića?

7. 9. 2021; 09.00
Avtor: K.M.
anamaria-goltes, luka-dončić

Anamaria Goltes, Luka Dončić foto: Instagram

Anamaria Goltes, izbranka košarkarja Luke Dončića, ponuja službo kar dvema osebama. Seveda obstaja manjši zaplet, pa vseeno ...

Po kar nekaj tednih se je na družbenih omrežjih spet oglasila slovenska manekenka, vplivnica in poslovna ženska Anamaria Goltes, ki je hkrati tudi srčna izbranka slovenskega košarkarja Luke Dončiča.

To je naredila z objavo fotografij, ki so nastale na Lukovi zabavi ob podpisu NBA pogodbe in z objavo dveh prostih delovnih mest. "Uživala sem v poletju z družino in prijatelji, stran od družbenih omrežij, saj sem se tako sprostila in nabrala nove energije. V tem času se je zgodilo kar nekaj navdihujočih stvari, delala pa sem tudi na številnih projektih, za katere upam, da jih bom kmalu lahko delila z vami," je Anamaria zapisala na Instagramu. Ob tem pa še razkrila, da išče pomoč in tako odpira dve delovni mesti - ustvarjalca vsebin in kreativnega direktorja. 

Težava je le v tem, da sta obe delovni mesti razpisani v Združenih državah Amerike, a sprejema prijave tudi iz drugod, seveda tudi iz Slovenije. No, seveda pa bi si v tem primeru morali sami urediti bivališče čez lužo. 

Več o tem najdete na njenem Instagram profilu. >>KLIKNITE TUKAJ<<

prejšnji članek
Horoskop: Sreča vas bo vodila v večje spremembe
Horoskop
Horoskop: Sreča vas bo vodila v večje spremembe
naslednji članek
V Londonu ujeli nosečo princeso
Svet slavnih
V Londonu ujeli nosečo princeso
#nasazenazenska
nasazenazenska