ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Izvajalec leta Justin Bieber, Olivia Rodrigo s pesmijo leta

13. 9. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
Justin Bieber

Justin Bieber foto: Profimedia

V New Yorku so bile podeljene tradicionalne MTV video glasbene nagrade. Največ nagrad so domov odnesli BTS, Olivia Rodrigo in Lil Nas X, izvajalec leta pa je postal Justin Bieber.

Kljub temu, da je bil Justin razglašen za izvajalca leta, pa je bil hkrati tudi velik poraženec večera. Od devetih nominacij je namreč prejel zgolj dve nagradi. Že omenjeno nagrado za izvajalca leta, kjer je premagal sama dekleta (Ariano Grande, Dojo Cat, Megan ThreeStallion, Olivio Rodrigo in Taylor Swift). Skupaj z Danielom Caesarjem in Giveonom pa je prejel še nagrado za najboljši videospot v kategoriji "pop" za pesem Peaches.

"Trenutno se na svetu dogaja veliko stvari, za katere sem prepričan, da se za njih že slišali. Smo v nepričakovanem obdobju zaradi Covida in ostalih stvari, ki se dogajajo. Gre za veliko stvar. Glasba predstavlja odličen pobeg in lahko dosega ljudi in nas združuje. Zato smo tukaj.Vsi skupaj smo v tem," je v zahvalnem govoru povedal Bieber in se ob tem zahvalil tudi ženi Hailey za vso podporo.

Olivia Rodrigo foto: Profimedia

Kmalu zatem, ko je na prireditvi nastopila s svojo pesmijo "good 4 u" je Olivia Rodrigo na odru prejela še svojo prvo nagrado večera za svoj hit Driver License, ki je postala pesem leta. "Tako zelo sem hvaležna, da lahko pišem glasbo in da lahko delam stvari, ki jih obožujem in jim rečem, da so moja služba. To je najbolj magično leto mojega življenja."

Še eno od pomembnejših nagrad pa je prejel Lil Nas X za pesem Montero (Call Me by Your Name), ki je prejela nagrado za videospot leta.

Camila Cabello foto: Profimedia

Veliko naklonjenosti sta si tudi tokrat izmenjala glasbenika Camila Cabello in Shawn Mendes. Kljub temu, da letos nista nastopila skupaj, sta oder zavzela en za drugim. Potem ko je Camila nastopila s svojim najnovejšim hitom Don't Go Yet je namreč napovedala Shawnow nastop in to z besedami "Prihaja moj moški". Camila in Shawn sta bila sicer vsak posebej nominirana v kategoriji "pesem poletja", a je v njej na koncu slavila zasedba BTS. 

Dixie in Charli D'Amelio foto: Profimedia

Sestri D'Amelio se redno udeležujeta vseh javnih prireditev in podelitev nagrad. 

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Josip srečen s skrivnostno zlatolasko
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Josip srečen s skrivnostno zlatolasko
naslednji članek
Znano, kdaj se vračajo Talenti
Resničnostni šovi
Znano, kdaj se vračajo Talenti
#obraziavenija
obraziavenija