kombi, prevažanje pribežnikov Svet24.si

Peljal je enajst tujcev, sedel bo 12 mesecev

italija, covid potrdilo Svet24.si

Covid-19 potrdila bodo obvezna za vse delavce v ...

voznik, alkohol, pijan Svet24.si

Pijanega ustavili že v Avstriji, nato še v ...

bojan pozar jelincic bobo1 Reporter.si

Bojan Požar ustvarja milijone s portalom v lasti ...

20210610-01064860 Necenzurirano

Minister Dikaučič, kje je denar iz vaših ...

lorde, met-gala-2021 Odkrito.si

Trdi, da jih ima 24, a v resnici ...

sveča Ekipa24.si

Cela regija je v solzah! Umrl je največji trener ...

Primorske novice v jesen z novo podobo
| Primorske novice

Primorske novice v jesen z novo podobo

Primorske novice so danes izšle v nekoliko večjem formatu in v dveh snopičih, kar je posledica zamenjave tiskarne. Te spremembe smo dopolnili z vsebinsko prenovo časnika, ki je najbolj opazna v prilogah 7. val in Sobota. Pomembna obogatitev in novost sta še revijalni prilogi Stop, ki bo priloga časnika ob četrtkih, in Zvezde, ki bodo priložene petkovi izdaji.

Ohranili smo vsebine, ki jih primorski bralci cenite, in dodali, kar ste na straneh naših prilog pogrešali. Poseben poudarek bomo še naprej namenjali regionalnim in lokalnim, primorskim vsebinam, ki ostajajo v središču in s katerimi utrjujemo svojo zavezanost in odgovornost primorskemu prostoru.

7. val bo od petka obsežnejši, izhajal bo na 16. straneh. Še naprej bo ponujal poglobljen vpogled v družbeni vsakdan Primorske in širšega okolja, odstirali bomo pomembne drobce naše zgodovine, se ozirali v skrite zaklade sredozemske narave, tako na kopnem kot v morju, odpirali okoljske teme in teme o prostoru, ki sta na Primorskem še zlasti obremenjena. K osrednjemu tedenskemu pogovoru bomo vabili kompetentne in atraktivne sogovornike s številnih področij, razširili smo nabor kolumnistov, v razširjenem 7. valu pa bodo poslej izhajale tudi priljubljene rubrike (Ne)znanec iz domačega kraja, Primorske razglednice in Kulinarični utrip.

Osvežena priloga Sobota bo postregla z zgodbami o primorskih krajih in ljudeh, še več pa bo strokovnih nasvetov in namigov za delo na vrtu, za ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, za ureditev bivalnega okolja in, kar je v današnjih časih še posebej pomembno, za delo na sebi.

"S spremembo formata Primorskih novic bo vsebina časopisa še bogatejša, seveda pa ostaja tudi aktualna in verodostojna. Vsak dan bomo zagotavljali zanimivo in kakovostno branje, kar je in ostaja naša ključna zaveza bralcem," poudarja direktorica Primorskih novic, Patricija Ukmar. Ob izdajanju časopisa z več kot 70-letno tradicijo pa smelo načrtujemo tudi našo digitalno prihodnost s sodobno in bralcem prijazno spletno stranjo.