avstrija, covid, koronavirus Svet24.si

Necepljeni bodo deležni novih omejitev, morda jih...

rust, alec-baldwin Svet24.si

Baldwin pograbil pištolo, jo uperil proti kameri,...

nakup avtomobila Svet24.si

Skrite pasti ob nakupu avtomobila na lizing

poroka dimnik frantar-xx Reporter.si

Kako je "suhceni in nebogljeni" Igor Zabret ...

metka-paragi Necenzurirano

"Vlada želi le stroko, ki se ji uklanja" ...

Karin Lipovnik Njena.si

Tako je videti naličena Karin, ki obožuje ...

dragic doncic Ekipa24.si

Hahaha, pravi NOREC! Dragić je pred tekmo želel ...

Primorske novice v jesen z novo podobo
| Primorske novice

Primorske novice v jesen z novo podobo

Primorske novice so danes izšle v nekoliko večjem formatu in v dveh snopičih, kar je posledica zamenjave tiskarne. Te spremembe smo dopolnili z vsebinsko prenovo časnika, ki je najbolj opazna v prilogah 7. val in Sobota. Pomembna obogatitev in novost sta še revijalni prilogi Stop, ki bo priloga časnika ob četrtkih, in Zvezde, ki bodo priložene petkovi izdaji.

Ohranili smo vsebine, ki jih primorski bralci cenite, in dodali, kar ste na straneh naših prilog pogrešali. Poseben poudarek bomo še naprej namenjali regionalnim in lokalnim, primorskim vsebinam, ki ostajajo v središču in s katerimi utrjujemo svojo zavezanost in odgovornost primorskemu prostoru.

7. val bo od petka obsežnejši, izhajal bo na 16. straneh. Še naprej bo ponujal poglobljen vpogled v družbeni vsakdan Primorske in širšega okolja, odstirali bomo pomembne drobce naše zgodovine, se ozirali v skrite zaklade sredozemske narave, tako na kopnem kot v morju, odpirali okoljske teme in teme o prostoru, ki sta na Primorskem še zlasti obremenjena. K osrednjemu tedenskemu pogovoru bomo vabili kompetentne in atraktivne sogovornike s številnih področij, razširili smo nabor kolumnistov, v razširjenem 7. valu pa bodo poslej izhajale tudi priljubljene rubrike (Ne)znanec iz domačega kraja, Primorske razglednice in Kulinarični utrip.

Osvežena priloga Sobota bo postregla z zgodbami o primorskih krajih in ljudeh, še več pa bo strokovnih nasvetov in namigov za delo na vrtu, za ukvarjanje s hišnimi ljubljenčki, za ureditev bivalnega okolja in, kar je v današnjih časih še posebej pomembno, za delo na sebi.

"S spremembo formata Primorskih novic bo vsebina časopisa še bogatejša, seveda pa ostaja tudi aktualna in verodostojna. Vsak dan bomo zagotavljali zanimivo in kakovostno branje, kar je in ostaja naša ključna zaveza bralcem," poudarja direktorica Primorskih novic, Patricija Ukmar. Ob izdajanju časopisa z več kot 70-letno tradicijo pa smelo načrtujemo tudi našo digitalno prihodnost s sodobno in bralcem prijazno spletno stranjo.