GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski Goran: Spet v spletnem boju z bivšo

15. 9. 2021; 08.06
Avtor: K.M.
Goran in Claudia

Goran in Claudia foto: Instagram

Na družbenih omrežju Goran Jurenec in Claudia Lucia po koncu razmerja podajata različne izjave. Podobna zgodba kot po koncu razmerja s Hano. Njegova bivša: "Mojega imena ne povezujte več s to osebo."

O tem, ali je hrvaški sanjski moški Goran Jurenec spet samski se je ugibalo že na začetku poletja. Sredi junija sta namreč s Claudio čez noč izbrisala skupne fotografije z družbenih omrežij in prenehala s skupnimi objavami, videoposnetki, objavami v živo ... Goran je takrat svojim sledilcem obljubil, da bo vse pojasnil čez nekaj dni, a so od takrat minili že trije meseci.

Kot je zdaj na kratko pojasnila njegova tudi uradno bivša srčna izbranka Claudia Lucia Pioch sta zadnje mesece svoje razmerje poizkušala rešiti, a se stvari niso odvile v to smer. "Pozdravljeni, kot ste očitno opazili, z Goranom nisva več par. Najino razmerje sva poizkušala rešiti vse do njegovega odhoda na Hrvaško. Videvala sva se, a zgodilo se je preveč stvari na obeh straneh. Želim mu vse najboljše, ampak vas prosim, da mojega imena ne povezujete več s to osebo," je zapisala na družbenem omrežju. 

Kmalu za njo se je na družbenem omrežju oglasil tudi Goran. Ta pa je zapisal, zanimivo, drugačno zgodbo. "Da pojasnim, Claudia in jaz nisva skupaj od 9. junija 2021. Nisva poizkušala obnoviti razmerja, kot je dotična napisala. Hvala."

Claudia pa se je na to odzvala z besedami: "Kakorkoli že, želim vam lep večer."

Sanjski moški Hrvaške, Goran Jurenec foto: Pop TV

Ravno včeraj smo na našem portalu pisali o tem, da je Goran zapustil Berlin in da uživa v Zadru. Ob tem je še zapisal, da je njegovo srce na prvem mestu. Več o tem pa najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<. S tem pa je očitno tudi uradno prekinil s Claudio. 

Spomnimo: Goran in Claudia sta bila v razmerju preden se je Goran udeležil hrvaškega Sanjskega moškega. V šovu je spoznal Hano, s katero sta bila kar nekaj časa v razmerju, ki se je končalo v začetku leta. Takoj, Hana namiguje, da že prej, je spet obudil razmerje z nekdanjo izbranko, ki pa očitno ni trajalo dolgo. 

prejšnji članek
Katero oddajo Slovenci trenutno najbolj gledamo?
Resničnostni šovi
Katero oddajo Slovenci trenutno najbolj gledamo?
naslednji članek
Zvezda šova Zvezde plešejo uspešno diplomirala
Resničnostni šovi
Zvezda šova Zvezde plešejo uspešno diplomirala