Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Umrla avtorica hita Dodirni mi kolena

20. 9. 2021; 05.50
Avtor: K.M.
Marina Tucaković, Željko Joksimović

Marina Tucaković, Željko Joksimović foto: Željko Joksimović/Instagram

Številne zvezde se poslavljajo od avtorice velikih hitov Marine Tucaković, ki se podpisuje pod številne hite hrvaških in srbskih glasbenikov. Kot pesem Dodirni mi kolena, Svi pjevaju, ja ne čujem, Gas, gas ...

po dolgoletni borbi z rakom je v 68. letu starosti umrla Marina Tucanović, avtorica številnih hitov, ki so se v zadnjih letih zapisali v zavest ljubiteljev glasbe s področja nekdanje skupne države. V javnosti so jo nazadnje videli junija, ko je na invalidskem vozičku obiskala promocijo albuma Suzane Jovanović. 

Med glasbeniki, ki so sodelovali z Marino Tucaković, so med drugim Oliver Dragojević, Miško Kovač, Ceca Ražnatović, Lepa Brena, Jelena Karleuša, Zdravko Čolić, Toše Proeski, Željko Joksimović, Severina, Neda Ukraden, Saša Matić, Džej Ramadanovski, Tanja Savić in številni drugi. 

Vsi še živeči se zdaj od svoje drage prijateljice poslavljajo na družbenih omrežjih in v medijih. Neda Ukraden je med gostovanjem v jutranjem programu padla v jok in dodala, da sta si bili z Marino zelo blizu. "Vsaj 50 % pesmi, ki jih poslušate, je napisala ona. Pisala je za številne, srečo sem imela, da tudi zame," pa je na družbenih omrežjih zapisala Severina. 

prejšnji članek
Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani obrazi
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače zapustili skoraj vsi znani obrazi
naslednji članek
Princesa Beatrice je postala mamica
Svet slavnih
Princesa Beatrice je postala mamica