Mint Butterfield
Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, soustanovitelja Flickrja in Slacka

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Princ Harry zakopal bojno sekiro z družino?

21. 9. 2021; 06.00
Avtor: K.M.
Princ Harry

Princ Harry na Nizozemskem foto: Profimedia

Videti je, da je to naredil vsaj začasno in vsaj v spomin na svojega pokojnega dedka.

Jutri bo na programu BBC predvajan dokumentarni film posnet v spomin na pokojnega princa Filipa, ki je umrl aprila letos. Dokumentarni film z naslovom Prince Philip: The Royal Family Remembers (Princ Filip: Kraljeva družina se spominja) je bil posnet v sodelovanju z britansko kraljevo družino. Očetu, bratu, teti, stricu, bratrancem in sestričnam ter drugim sorodnikom pa se je s svojim prispevkom pridružil tudi princ Harry

Člani kraljeve družine so v dokumentarcu delili svoje spomine na pokojnega princa, intervjuju pa so bili posneti tako pred kot tudi po njegovi smrti. Pogovor s princem Harryjem je bil posnet v Združenih državah Amerike, kjer živi z družino. Gre za prvi "družinski projekt" v katerem sodeluje tudi Harry. 

"Bolj kot vse pogrešam njegov smisel za humor. Še bolj pa ga pogrešam zaradi babice, saj vem, kako zelo močna je bila zaradi njega," bo v dokumentarcu med drugim razkril Harry. 

Intervjuje so sicer prvotno snemali zaradi počastitve stotega rojstnega dne princa Filipa, ki bi sto let dopolnil 10. junija letos. Zaradi smrti so dokumentarec delno spremenili. 

prejšnji članek
Ko potrka ljubezen: Igralca uživata skupaj
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Igralca uživata skupaj
naslednji članek
Umrl mož oblikovalca Toma Forda
Svet slavnih
Umrl mož oblikovalca Toma Forda