901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ansambel Mladi Vižarji uresničili veliko željo

27. 9. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
Ansambel Mladi Vižarji

Ansambel Mladi Vižarji foto: Arhiv sogovornikov

Štirje nadarjeni osnovnošolci svoje sanje spreminjajo v resničnost. In kaj zanimivega so ušpičili? Posneli so svoj prvi videospot! Pa kar poglejmo, kaj so ustvarili.

Podmladek narodnozabavnih ansamblov ne počiva, čeprav jim je s svojim talentom že uspelo pritegniti pozornost ljubiteljev narodnozabavne glasbe. Člani zasedbe Mladi Vižarji so namreč sklenili uresničiti svojo veliko željo in posneli svoj prvi videospot, na katerega so zelo ponosni.

»Fantje so čisto sami zaslužni za videospot. Resnično smo zelo ponosni na njih,« so nam zaupali starši mladih glasebnikov, navdušen pa je tudi mentor Domen Jevšenak, oče Mohorja in Ksaverja, ki pravi, da so čisto vsi, tako fantje, kot igralca, odlično izpeljali svoje vloge. »Čestitam vam za vaš prvi video izdelek. Čestitke tudi mladima igralcema. Komaj čakam na naslednje projekte!«

Miha Švent, Mohor Jevšenak, Oskar Ofentavšek in Ksaver Jevšenak so pesem Počakaj pomlad oplemenitili z mladostniško obarvano zgodbo, v kateri prikupna mlada igralca pred oči gledalcev slikata utrinke prve zaljubljenosti, sramežljivih nasmehov in iskric v očeh. Ljubezen je res luštna stvar, kajne? Zlasti ob tako razigranih melodijah, kot jih ustvarjajo ti simpatični šolarji. Bravo fantje!

prejšnji članek
Gregor Čeglaj za sabo pustil konkurenco
Svet slavnih
Gregor Čeglaj za sabo pustil konkurenco
naslednji članek
Nova glava družine preseneča z drugačnim pristopom vodenja
Resničnostni šovi
Nova glava družine preseneča z drugačnim pristopom vodenja
#nasazenazenska
nasazenazenska