pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nostalgija: Game Over spet združeni v originalni zasedbi

4. 10. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
cirkus-211009-slo_edicija-game_over-foto

Game Over foto: Promocijski material

Pred skoraj dvema desetletjema so bili ljubljenci vseh slovenskih najstnic. Po nekaj letih ločenih zgodb se na slovenske odre vračajo v originalni zasedbi.

To soboto, 9. oktobra, bo v ljubljanskem klubu Cirkus prvič po več kot osmih letih spet nastopila skupina Game Over v originalni postavi. - Mark, Dennis in Steffanio. 

»Po več kot sedmih letih smo se odločili, da bomo za 20-letnico naše obstoja naredili nekaj posebnega. Izmenjali smo ideje in želje ter ugotovili, da smo veliko doživeli, osebnostno dozoreli ter obujali lepe spomine, ki smo jih ustvarili skupaj. Jasno je bilo, da pogrešamo drug drugega, pogrešamo skupno nastopanje, pogrešamo ustvarjanje in naše fene - pogrešamo Game Over. Začeli smo vaditi in pisati nove pesmi. Očitno je moralo miniti nekaj časa, da so se naše življenjske in ustvarjalne poti spet združile. Mimogrede, že na prvem srečanju ob 'ptujskem morju' smo zapeli nekaj naših starih hitov. Počutili smo se kot najstniki, občutek je bil, kot da ni minilo že skoraj 20 let. Še vedno smo uglašeni,« sporoča ikonična fantovska skupina.

Junaki turneje Popstars bodo svoj prvi povratniški nastop izvedli v priljubljeni seriji Slovenska edicija - ki je rezervirana samo za slovenske hite in je v zadnjih letih že navdušila z reaktivacijo nekaterih glasbenih junakov. Žur je torej zagotovljen, fantje pa bodo po nastopu na voljo tudi za fotografiranje in podpisovanje avtogramov.

prejšnji članek
Facebook in Instagram sta se sesula
Svet slavnih
Facebook in Instagram sta se sesula
naslednji članek
Nives Orešnik odpeljalo reševalno vozilo
Resničnostni šovi
Nives Orešnik odpeljalo reševalno vozilo