900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen po domače: Nataši prekipelo, zaradi laži napoveduje tožbo

7. 10. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
nataša in sonja

Nataša in Sonja foto: POP TV, edit: njena.si

Natašina plat zgodbe o skoku v Mitjevo posteljo je nekoliko drugačna. Kdo bi si mislil, da jo je k temu spodbudila prav Sonja? Preverite, kaj se je v Mitjevem domu kuhalo izven prisotnosti kamer in zakaj Nataša zoper navajanja neresnic napoveduje tožbo.

V zadnji oddaji smo videli, kako hudo je povezanost med Mitjo in Natašo užalostila Sonjo. Nataša naj bi namreč že prvo noč spala z gostiteljem, zaradi česar je Sonja močno jokala in prosila za spoštovanje vseh treh, ki se borijo za njegovo srce.

A kakšno je bilo pravzaprav ozadje Natašinega nočnega obiska? Je na vrata njegove spalnice res potrkala zaradi tega, da bi si izborila prednost?

Sonja se je po Natašinih besedah lotila kuhanja sredi noči. foto: POP TV

»Nisem smuknila v njegovo posteljo. Že ko smo prišle k njemu, je bila blazina, na kateri bi morala spati, nekam prazna. In sem šla spat na kavč, Sonja pa je začela kuhati ob dveh, treh ponoči. Meni je tako ali tako nagajala, potem sem jaz znorela, šla pred njegova vrata in mu rekla: 'Glej, Mitja boš naredil red tukaj ali ne? Ker Sonja kuha juhe sredi noči.' Mitja je rekel: 'Pridi ti v mojo sobo spat, da boš imela mir.' No, in sem šla tisto noč, on pa je spal na kavču,« je za 24ur.com pojasnila Nataša in v nadaljevanju še razložila, da je bil prizor v Mitjevi postelji posnet v prijateljskem duhu in ne, ker bi se med njima resnično kaj zgodilo.

Mitja Rus foto: Jan Filip Jordan Frangeš

Nataša napoveduje tožbo, če se natlocevanja takoj ne ustavijo

Konflikt med akterkama šova sicer dosega vrelišče, Nataša namreč ne tolerira več javnega ogovarjanja na račun njenega nespodobnega vedenja v oddaji. To je tudi razlog, da je na družbenem omrežju obelodanila, kaj se ji zaradi Sojinih izjav dogaja in kako namerava postopati ...

Konflikti med kandidatkama se nadaljujejo tudi po šovu. foto: POP TV

»Prišel je trenutek, ko moram na to enoletno provociranje javno odreagirati. Dovolj imam tega, da me Sonja Plešnar poskuša ponižati. Že na snemanju je cel čas tekmovala z mano ... in to se kar ne neha ... Hvala vsem, ki ste v oddaji videla kdo sem JAZ in kdo je ONA... Odziv in podpora kažejo na to...in očitno nekdo tega ne prenese ... Izpostavlja se v medijih in širi neresnice o meni, kaj se je tam dogajalo ... to je njena izmišljena zgodba, ki bo šla v tožbo, če ne bo TAKOJ prenehala s tem. Na to jo javno opozarjam. Opozorjena je bila že pisno zasebno.«
prejšnji članek
Kmetija: Lina pred nekaj leti mladi up med mažoretkami
Svet slavnih
Kmetija: Lina pred nekaj leti mladi up med mažoretkami
naslednji članek
Horoskop: Ne pretiravajte z natančnostjo, če ni potrebno
Horoskop
Horoskop: Ne pretiravajte z natančnostjo, če ni potrebno