pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Anika Horvat se je na skrivaj poročila

9. 10. 2021; 10.00
Avtor: Revija Lady
Anika Horvat

Anika Horvat foto: promo

Anika Horvat rada govori o svoji glasbi in pesmih, svojo zasebnost pa že desetletja skrbno varuje. Zato je tudi poroko izpeljala daleč od medijske pozornosti.

Skoraj vsaka ženska sanja, da se za en dan spremeni v princesko,  da se v prekrasni obleki, s slovesno pričesko in brezhibno naličena  sprehodi do oltarja in matičarja ter obljubi ljubezen svojemu srč- nemu izbrancu. Pevki Aniki Horvat so se sanje o lepih oblekah, pričeskah  in ličenju izpolnile velikokrat, ko je nastopala na različnih festivalih in  koncertih, na največji praznik ljubezni, poroko, pa je morala dolgo čakati.  Pa še o tem, kaj lepega se ji dogaja, dolgo nismo nič vedeli, saj je bila lepa  svetlolaska, znana po številnih uspešnicah, od nekdaj zelo zgovorna, ko je  šlo za glasbo, ki ji boža dušo, ali predano delo v domačem podjetju. Ko pa  je beseda nanesla na njeno zasebnost, se je zaprla kot školjka in skrbno  čuvala svoj bisere – srčnega izvoljenca in otroka – hčerko Stello in sina  Devona.

Anika Horvat foto: Jan Koštric

44-letni pevki pa se je nedavno izpolnila še ena velika želja – s  svojim dragim sta tudi uradno potrdila ljubezen, ki pa naj bi ostala sladka  skrivnost zanju in za njune najbližje. Obred je bil sredi septembra, vsi,  ki so videli prekrasno oblečeno in naličeno pevko, ožarjeno od sreče, pa  so povedali, da je bila dih jemajoča nevesta.

prejšnji članek
Presenečenje se skriva za kamero: Drugi obraz Vojka Belšaka
Svet slavnih
Presenečenje se skriva za kamero: Drugi obraz Vojka Belšaka
naslednji članek
Zakaj takšno navdušenje Ive Krajnc Bagola
Svet slavnih
Zakaj takšno navdušenje Ive Krajnc Bagola