Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetija: Tilen po šovu znova ves divji

20. 10. 2021; 07.00
Avtor: V.M.
Tilen Brglez

Tilen Brglez foto: VOYO

Medtem ko ga v šov Kmetija spoznavamo kot mirno osebo z bolj nežno dušo, pa je Tilen po prihodu iz šova že zavihal rokave in poskrbel, da je pod njegovimi nogami pošteno zagrmelo.

Tilen Brglez je ob pričetku šova Kmetija pokazal svojo šaljivo naravo, nato pa se je po začetnem navezovanjem stikov in zabavanju družinskih članov kmalu umaknil v ozadje. 23-letnika smo tako v minulih tednih spoznali kot mirnega, prilagodljivega tekmovalca, ki se ne zapleta v prepire, ne ogovarja in divje spletkari, pač pa iz ozadja spremlja dogajanje.

Tilen Brglez foto: POP TV

A čeprav ga morda tudi vi ocenjujete kot nežno osebo, je v resnici njegova narava precej bolj divja. Vas zanima, kako se je znorel po vrnitvi v vsakdanje življenje? Neustrašen motokrosist si je privoščil adrenalinsko sproščanje s pravo motorno zverinico in sicer s terenskim vozilom UTV Can-Am Maverick XDS.

Ob objavi utrinka na družbenem omrežju je 1000 kubični konjiček pritegnil tudi pozornost voditeljice Natalije Bratkovič, ki je zverinico pohvalila in omenila, da te še nima v pestri zbirki voženj in doživetij. No, a najbrž ne za dolgo, saj ji je Tilen prijazno ponudil, da jo popelje na okrog.

prejšnji članek
Ljubezen po domače: Na tem posestvu živi David Krulčič
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Na tem posestvu živi David Krulčič
naslednji članek
Horoskop: Danes vam bo polna luna okrepila telo
Horoskop
Horoskop: Danes vam bo polna luna okrepila telo