Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ana Soklič bo nastopila na slovitem Plesu v maskah v Monaku

22. 10. 2021; 05.00
Avtor: K.M.
ana-soklič

Ana Soklič foto: EBU / Andres Putting

Naša evrovizijska predstavnica Ana Soklič je s svojim izrazitim interpretacijskim vokalom in unikatnim intimnim izrazom očarala tudi organizatorje prestižnega Plesa v maskah v Monaku. Jutri, 23. oktobra, jo tako čaka nastop v slovitem Hotelu de Paris.

"Občutek, ko prejmeš tovrstno povabilo, je vedno lep! Pomeni, da si vzpostavil neko mero zaupanja in spoštovanja, še posebno, ker sem se pred dvema letoma že udeležila njihovega eminentnega Valentinovega plesa in so me zdaj poklicali drugič. Dobro dene, priznam. Takrat sem odpela dve svetovni klasiki, zdaj pa želijo izključno moj avtorski repertoar, tako bom predstavila kar tri svoje skladbe: Hello, Amen in Vodo," razkriva Ana.

Plesa v maskah se bo med drugim udeležil tudi knez Albert II. Monaški, kar Sokličevo navdaja s posebnim vznemirjenjem in strahospoštovanjem. Tudi sicer se veseli novih poznanstev in kontaktov. "Moje mnenje je, da je dobro delati počasi, preudarno in nekako iti s tokom, čas sam pa prinese vse, če le ustvarjaš in izbiraš najdaljše poti," je prepričana pevka.

Na 1.700 kilometrov dolgo pot se bo ekološko zavedna Ana tokrat podala z električnim Volkswagnom ID.4. "Kreniti na tako dolgo pot z električnim avtomobilom mi nekako predstavlja osebni izziv, izzive pa imam zelo rada. Skupaj z ekipo AC Kondor ter gospodom Gregorjem Švigljem smo prišli na idejo o omenjenem konjičku. Vse nas izjemno zanima, kako se bo avtomobil obnesel. Sama stremim k ekološkemu pristopu, saj je narava nekaj, kar bi moral vsak izmed nas kot posameznik vsakodnevno varovati in se do okolja obnašati čimbolj odgovorno. Zemlja je naša mati in zanjo moramo poskrbeti kar se da najboljše," izbiro avtomobila pojasnjuje Ana. O svoji izkušnji bo pevka vsakodnevno poročala na svojih družbenih omrežjih.

prejšnji članek
MasterChef: To se je zgodilo Izi, da je postala osebna trenerka
Zdravje
MasterChef: To se je zgodilo Izi, da je postala osebna trenerka
naslednji članek
Člana priljubljenega ansambla postala starša
Svet slavnih
Člana priljubljenega ansambla postala starša