foto: Mare Vavpotič in Vito Tofaj / M24.si
"Rada kuham doma, zunaj jem le nekajkrat na mesec. Tudi v službo si največkrat odnesem doma pripravljeno kosilo, to je bila moja novoletna zaobljuba izpred dveh let in za zdaj mi odlično uspeva. Opažam pa, da veliko več kuharskih podvigov v naši kuhinji nastane pozimi kot poleti, ko pripravljam predvsem hitre in lahke obroke. Pozimi pa kar naprej diši po krvavicah, golažu ..." je za revijo Obrazi Avenija povedala voditeljica Nuša Lesar in razkrila tudi, ali je rada gostja ali raje gosti. "Biti gostja je zagotovo manj stresno, še zlasti zame, ker res rada jem in se ne branim skoraj ničesar, kar se znajde na mojem krožniku. A je res, da rada tudi gostim. Navadno moji gostje pridejo prav na prej omenjeno kmečko pojedino, krvavice, pečenice, ker pravijo, da tega sicer doma ne pripravljajo, zato se prijavijo pri Lesarjevi. (smeh)"
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.