oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

DeeJay Time Back in Time: Slovenci pokazali, da si željo zabave

28. 10. 2021; 07.27
Avtor: C.U.
Akrze1183

DeeJay Time Back in Time je nazaj foto: Arhiv Deana Windischa

Ljubitelji plesnih ritmov in programa DeeJay Time na Radiu Salomon boste jutri prišli na svoj račun. No, tisti, ki ste si uspeli zagotoviti vstopnico. V Cvetličarno se vrača DeeJay Time Back in Time Halloween edicija, z njo pa tudi legendarna Dean On The Mike & Dr. Silvano Dj. Dogodek pa je danes že razprodan.

Osemindvajset let glasbenih spominov in nepozabnih miksov, polna Hala Tivoli, razprodane Stožice in številni glasbeni gostje, nazadnje nemška tehno skupina Scooter ... Delček tega boste lahko spet okusili jutri, v petek, 29. oktobra, ko se v Cvetličarni ob 22. uri začenja največja in najsrhljivejša zabava letošnje noči čarovnic, ki pa je na srečo ali žalost nekaterih že razprodana!


»Po dveh letih odsotnosti z glasbenih odrov sva oba z doktorjem v takšni 'kondiciji', kot že dolgo nisva bila. Verjetno je podobno tudi pri najboljših poslušalcih radia Salomon in DeeJay Time veteranih. Zato sva prepričana, da bo to zabava, ki bo prekipevala od polne energije, nostalgije in čustev,« nam je o vrnitvi na odre in v klube z navdušenjem povedal Dean On The Mike in dodal: »Prisotna sta hvaležnost do najboljših poslušalcev in veteranov, ki bodo omogočili, da se lahko vsaj za en večer vrneva na velike odre.« 

Dr. Silvano Dj in Dean On The Mike foto: Arhiv Deana Windischa

Razprodana Cvetličarna pa bo vsemu skupaj dodala še tisto piko na i dobri zabavi. Najboljši poslušalci radia Salamon, ki so zadnje leto in pol take ritme poslušali v udobju svojega doma, pa bodo skupaj z glavnima akterjema zagotovo poskrbeli za zabavo, o kateri se bo še nekaj časa govorilo. 

prejšnji članek
Ronaldo presenetil, pričakuje dvojčka
Svet slavnih
Ronaldo presenetil, pričakuje dvojčka
naslednji članek
Vedno tvoja: Demir Yaman zapušča serijo
Svet slavnih
Vedno tvoja: Demir Yaman zapušča serijo