Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Sanjski Gregor z iskrenim ocenjevanjem žensk šokiral javnost

30. 10. 2021; 08.55
Avtor: V.M.
2_gregor čeglaj

Gregor Čeglaj foto: Osebni arhiv

Gregor Čeglaj je v priljubljenem šovu odlično izpeljal vlogo spoštljivega in prijaznega sanjskega moškega, sedaj pa je javnost šokiral z javnim ocenjevanjem slovenskih lepotic, tekom katerega je pokazal povsem drugačen obraz. Po burnem odzivu je sklenil pojasniti, da ocene izražajo zgolj njegovo osebno mnenje.

Med mlajšo publiko priljubljen YouTuber Pero Martić je na svojem kanalu gostil Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, ki mu je tekom programa pripravil izziv ocenjevanja znanih deklet, med katerimi so tudi tista, ki jih Gregor bolj ali manj dobro pozna. Pravila igre oz. izziva so zajemala ocenjevanje na podlagi njegovega subjektivnega mnenja o vizualni podobi posamezne ženske.

Gregor je bil ob pričetku izziva nekoliko negotov, a se je kmalu vživel v gostiteljev žargon in pričel ne le iskreno ocenjevati lepotice, pač pa tudi deliti komentarje, ki so povsem šokirali spletno publiko. Dekletom je večinoma delil nizke ocene, govoril je o prevelikih zadnjicah, Rebeko Dremelj je označil za 'kobilasto' žensko, pri Niki Zorjan pa je šokiral z opazko, da bi bilo potrebno za njene zobe vzeti 'flekserico'.

In kaj na vse to danes poreče Gregor? Kot je pojasnil tekom posnetkov na družbenem omrežju, ni bil njegov namen, da bi bil žaljiv in nespoštljiv, saj meni, da je prav vsaka ženska vredna in lepa. Poudaril je, da je zgolj iskreno ocenjeval dekleta glede na njegov oseben pogled na to, kakšna ženska je lepa v njegovih očeh.

A izpostavljena dekleta ocenjevanja in komentiranja ne vidijo v tako nedolžni luči. V njihovih očeh in očeh širše javnosti gre namreč za javno poniževanje, žaljenje in norčevanje iz žensk. Gregor se dekletom za nespoštljive izjave ni iskreno opravičil, sicer pa glede na buren odziv ocenjenih slednje opravičila niti ne bi sprejele.

Zaradi nespoštljivih izjav javne osebnosti, se tudi portal njena.si do nadaljnega oddaljuje od poročanja o Gregorju Čeglaju.

prejšnji članek
Zakaj se Maria ni vrnila v šov Kmetija?
Resničnostni šovi
Zakaj se Maria ni vrnila v šov Kmetija?
naslednji članek
Veliko presenečenje sanjske poroke Primoža Rogliča
Svet slavnih
Veliko presenečenje sanjske poroke Primoža Rogliča