Progasti goz foto Davorin Tome
Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je nenevarna, a zelo koristna na naših vrtovih

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj Jana Plestenjaka navdaja z optimizmom?

2. 11. 2021; 08.00
Avtor: K.M.
Jan Plestenjak 2

Jan je k sodelovanju pri nastajanju albuma povabil ljudi, za katere verjame, da ne skoparijo z dušo, ko je treba z njo polniti jadra v pesmi. foto: Marko Vavpotič

Glasbenik je pred dnevi izdal svoj že 15. album, ob tem pa pravi, da ga po zadnjih dveh letih ena stvar še vedno navdaja z optimizmom.

Jan Plestenjak si je na začetku koronakrize vzel načrtni premor, saj se je želel pripraviti na izdajo novega albuma. Ob tem pa so moral v prislini premor tudi vsi ostali glasbenik. Zdaj je o situaciji, s katero se glasbeniki soočajo že skoraj dve leti, Jan tudi spregovoril in dodal, d aga nekaj še vedno navdaja z optimizmom.

"Jaz sem si ga tudi zdaj vzel, a so si ga bili tudi drugi prisiljeni vzeti. Zame ni to nič novega, za druge glasbenike pa je verjetno kar noviteta. Me pa bodri to, da je prva pesem z albuma, Meni dobro je, postala res velik hit, kar je v teh časih v Sloveniji težko, ker ima vsak radio svojo playlisto, svoj izbor. In tudi duet z Marjetko je krasen, je bil tri teden številka ena na vseh predvajalnih platformah, kar je izjemen kompliment, saj je to realni odziv publike. To me navdaja z optimizmom. Zdaj bo seveda težko, ko bomo spet šli na koncerte, sploh zame, ki sem vajen, da vse poka po šivih, z vsemi temi omejitvami pa bom moral zdaj kdaj tudi razumeti, če ne bo tako. Človek ne sme biti razvajen, tako pač je, gremo! Tisti, ki bodo tam, jim bomo dali maksimum!"

prejšnji članek
Ani Frece ne bo komplicirala z dojenčkom
Svet slavnih
Ani Frece ne bo komplicirala z dojenčkom
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: Kako je prišlo do ljubezni med igralcema?
Svet slavnih
Ko potrka ljubezen: Kako je prišlo do ljubezni med igralcema?